Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους νέους ορισμούς - "Καρφί" για Σαββίδη - Τι λένε για Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 17:19:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους νέους ορισμούς - "Καρφί" για Σαββίδη - Τι λένε για Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους νέους ορισμούς - "Καρφί" για Σαββίδη - Τι λένε για Παναθηναϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι δεν είδαν με καλό μάτι τις αποφάσεις της ΚΕΔ αναφορικά με τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική των Πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντιδρούν στους ορισμούς των διαιτητών για τη 2η αγωνιστική των Πλέι οφ και σχολιάζουν με νόημα ότι οι αποφάσεις της ΚΕΔ ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγαν οι Ερυθρόλευκοι.

Μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες σχολίαζαν τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα του

Σε όλη την συνάντηση Μπένετ-ομάδων των πλει οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος!!!



Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος.

Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά!

Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι και το μόνο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι Μπένετ Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags