Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για Μίτσελ - "Ψήνονται" επιστροφές ενόψει του ματς με τον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 19:08:00

Ευχάριστα νέα για Μίτσελ - "Ψήνονται" επιστροφές ενόψει του ματς με τον Άρη

Sportdog Team
Ευχάριστα νέα για Μίτσελ - "Ψήνονται" επιστροφές ενόψει του ματς με τον Άρη

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως θα παρατάξει την ομάδα του με όλα τα δυνατά της όπλα στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της Πέμπτης (30/3) για τον Μίτσελ, καθώς οι Γιαν Εμβιλά και Πεπ Μπιέλ ακολούθησαν ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και έδειξαν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για το παιχνίδι της Κυριακής (2/4) με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Σίγουρα ο ρεαλιστικός στόχος, ειδικά για τον Γιαν Εμβιλά, είναι να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (5/4). Βεβαίως, θα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπιέλ από την πλευρά του που είχε χτυπήσει στα πλευρά κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αισθανόταν ήδη πολύ καλύτερα και έκανε με τη σειρά του ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

 

Και για τον Ισπανό, όμως, ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι να βρεθεί στο 100% με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε στην αποστολή για το ματς με τον Άρη.

Όπως και να ‘χει, στις επόμενες δύο προπονήσεις θα κριθεί αν ο Μίτσελ θα μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/4) και κυρίως σε ποιο βαθμό ετοιμότητας θα βρίσκεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags