Facebook Pixel Τεράστιο ΣΟΚ - Κατηγορείται για βιασμό ο παίκτης που χάρισε το Μουντιάλ στην Αργεντινή
| 2023-03-30 18:40:00

Τεράστιο ΣΟΚ - Κατηγορείται για βιασμό ο παίκτης που χάρισε το Μουντιάλ στην Αργεντινή!

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ - Κατηγορείται για βιασμό ο παίκτης που χάρισε το Μουντιάλ στην Αργεντινή!

Κατηγορήθηκε από δικηγόρο νεαρής κοπέλας για τον βιασμό της το 2019, την ώρα που στην πατρίδα του αναφέρουν πως δεν υπάρχει σχετική επίσημη καταγγελία!

 

Σάλος έχει προκληθεί στην Αργεντινή, εκεί όπου ο διεθνής δεξιός μπακ, Γκονσάλο Μοντιέλ, κατηγορείται για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας το 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης της Σεβίλλης ήταν αυτός που ευστοχώντας στο τελευταίο πέναλτι του τελικού απέναντι στη Γαλλία, χάρισε στην Αλμπισελέστε το Μουντιάλ του 2023.

Σύμφωνα με το Radio 10, η Ρακέλ Ερμίδα απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, υποβάλοντας την κατηγορία της, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον δικηγόρο της.

 

«Το συμβάν έλαβε χώρα το 2019 στο σπίτι του Μοντιέλ, όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του. Την είχε δει δυο φορές στη ζωή του αλλά είπε σε έναν φίλο του να την καλέσει στο πάρτι ώστε να την "περιποιηθούν". Μέσα στο βράδυ έχασε την επαφή με την πραγματικότητα και ώρες μετά ξύπνησε ξαπλωμένη στον δρόμο, έξω από την πόρτα του σπιτιού», ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο δικηγόρος της.

«Δεν ξέρει πόσοι συμμετείχαν στην κακοποίησή της, αλλά οι εξετάσεις που έκανε απέδειξαν πως υπήρξε σωματική επαφή», δήλωσε στη συνέχεια, προσθέτοντας πως η Ρακέλ έχει λάβει απειλητικά μηνύματα ακόμα και από τη μητέρα του Μοντιέλ.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Ερνάν Καστίγιο, πάντως, δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική επίσημη κατηγορία εις βάρος του 26χρονου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags