Facebook Pixel Άρης: Γιατί καθυστερούν οι κινήσεις στον Άρη - Η εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα - Απόφαση Καρυπίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 22:17:00

Γιατί καθυστερούν οι κινήσεις στον Άρη - Η εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα - Απόφαση Καρυπίδη

Sportdog Team
Γιατί καθυστερούν οι κινήσεις στον Άρη  - Η εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα - Απόφαση Καρυπίδη

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη πήγε σε διάφορες χώρες προκειμένου να κάνει επαφές για μεταγραφές. Είτε με εκπροσώπους παικτών είτε με τους ίδιους τους παίκτες.

Άρης: Όπως αναφέραμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα κάνει ταξίδια εκτός Ελλάδας. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη πήγε σε διάφορες χώρες προκειμένου να κάνει επαφές για μεταγραφές. Είτε με εκπροσώπους παικτών είτε με τους ίδιους τους παίκτες.

Όλα αυτά στο πλαίσιο του να είναι έτοιμος να παρουσιάσει την έκθεσή του στον Θόδωρο Καρυπίδη, σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οποιαδήποτε σκέψη ή κίνηση όμως είναι να γίνει, έχει μία βασικό προϋπόθεση. Την κατάληξη της φετινής σεζόν με εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για μία ακόμη χρονιά. Όχι ότι δεν θα γίνει σχεδιασμός αν η ομάδα δεν τα καταφέρει, ωστόσο είναι απόλυτα κατανοητό πως η Ευρώπη διασφαλίζει την πιο εύρυθμη οικονομική λειτουργία μιας αθλητικής ανώνυμης εταιρίας μέσω των εσόδων της.

Και παράλληλα, επιτρέπει στην ομάδα να κινηθεί με άλλο… τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι, προσεγγίζοντας και ποδοσφαιριστές, που ενδεχομένως να θεωρήσουν ως δέλεαρ τη συμμετοχή τους στο Europa Conference League. Επιπλέον, αν η ομάδα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα μπει στη διαδικασία δημιουργίας ομάδας, που τουλάχιστον θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους της διοργάνωσης. Επιπλέον έσοδα δηλαδή και καταξίωση.

Γι’ αυτό θα… καθυστερήσουν κάποιες κινήσεις

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως κάποιες μεταγραφικές κινήσεις-προσεγγίσεις θα χρειαστεί να «περιμένουν», για να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδο. Κι ανάλογα με την κατάληξή της θα φανεί αν θα γίνει προσπάθεια ή όχι. Την ίδια ώρα βέβαια, στον Άρη αναμένεται να προχωρήσουν και κάποιες κινήσεις που θα είναι ανεξάρτητες της φετινής πορείας.

Τα συμβόλαια που… αδειάζουν το μπάτζετ

Σημαντικός παράγοντας στον καταρτισμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και η αποδέσμευση της ομάδας από βαριά συμβόλαια. Ζερβίνιο και Χαϊρόβιτς, έχουν συμφωνήσει, έχουν αλλάξει τις συμβάσεις τους και το καλοκαίρι αποχωρούν. Επίσης, τελειώνουν τα συμβόλαια των Ιτούρμπε και Ετέμπο και θα πρέπει να δει ο Άρης τι θα κάνει και με αυτά, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τεθεί και θέμα πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags