Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς: Ξέσπασμα Καραπαπά με ανάρτηση "βόμβα" - "Αυτοί θα έπρεπε να είναι στο Ερασιτεχνικό"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 19:36:00

Ξέσπασμα Καραπαπά με ανάρτηση "βόμβα" - "Αυτοί θα έπρεπε να είναι στο Ερασιτεχνικό"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Καραπαπά με ανάρτηση "βόμβα" - "Αυτοί θα έπρεπε να είναι στο Ερασιτεχνικό"! (ΦΩΤΟ)

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στα Πλέι οφ με νέο "καυστικό" μήνυμα. Ποιους έβαλε στο στόχαστρο.

"Επίθεση" σε Μπένετ, Μάνταλο και ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς, αφήνοντας αιχμές για τις πρακτικές της Ομοσπονδίας και αναφέροντας ότι δεν τηρούνται τα όσα προβλέπονται στην Ολιστική Μελέτη FIFA-UEFA και Κυβέρνησης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε Instagram story:

«Ξέρετε τι λέει η Ολιστική Μελέτη; Μέχρι το 2024 τρεις ξένοι στην ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπένετ (πρόεδρος ΚΕΔ), Καπέλα (VAR) και ένας Αυστριακός για τους παρατηρητές που μάλλον δουλεύει μόνον στις Αλπεις γιατί δεν τον έχει δει κανείς στην Ελλάδα. Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό. Αυτά λέει η Ολιστική Μελέτη. Δηλαδή; Η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA! Και τι έγινε;

Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς. Πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, σήμερα το πρωί, παρεάκι Μπένετ, Μάνταλος, ο… πανταχού παρών Δανιήλ (που πρέπει να έχει ξεχάσει τους δρόμους της Πάτρας) και αν πάει θα χαθεί, αφού είναι κάθε μέρα στην ΕΠΟ και όλοι μαζί στο γραφείο του Μπαλτάκου. Οσο για την Ολιστική Μελέτη; Πρέπει να είναι στους κάδους έξω από τον οίκο… της HFF».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags