Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς - Αυτός φαβορί για την επίθεση του ΠΑΟ με Βόλο (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 22:59:00

Το αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς - Αυτός φαβορί για την επίθεση του ΠΑΟ με Βόλο (Audio)

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς - Αυτός φαβορί για την επίθεση του ΠΑΟ με Βόλο (Audio)

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται ενόψει του παιχνιδιού της δεύτερης αγωνιστικής των play off κόντρα στον Βόλο με τον Σέρβο τεχνικό να φαίνεται ότι καταλήγει στον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός: Για τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα της 2η αγωνιστικής των play off των Πρασίνων κόντρα στον Βόλο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης όπου τόνισε πως προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έχει ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ αναφέρθηκε και στο tweet του Γιάννη Αλαφούζου.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όσα συνέβησαν στη συνάντηση των "έξι" είναι ντροπή και δημιουργούν μια κατάσταση τοξική για την οποία δεν έχει αντιδράσει η κυβέρνηση. Είναι μεγάλη η δίψα του κόσμου για το πρωτάθλημα αλλά και η ικανοποίηση του για ότι έχει δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η στήριξη ήταν μεγάλη ακόμα και κατά την περίοδο που ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 3-0 στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ. Ο Σπόραρ λογικά θα έρθει από τον πάγκο και ο Ιωαννίδης έχει περισσότερες πιθανότητες για την ενδεκάδα», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαγή" Big4 για αριστερό εξτρέμ που οργώνει - 15 γκολ φέτος - Καψούρα Γιοβάνοβιτς - Τον κλέβει ο Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags