Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωαννίδης: Ενδιαφέρον από Κοπεγχάγη για τον επιθετικό
| 2023-03-31 09:48:00

Ζέκα «καλεί» Ιωαννίδη! Ενδιαφέρον από Κοπεγχάγη για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Ζέκα «καλεί» Ιωαννίδη! Ενδιαφέρον από Κοπεγχάγη για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Στραμμένα στον 23χρονο φορ του Τριφυλλιού τα μάτια των Δανών. Ποια είναι η αξία του και τί θα κάνει ο ΠΑΟ;

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας από τους σημαντικούς συντελεστές της φετινής πρωταθληματικής πορείας του Παναθηναϊκού. Και αυτό γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έριχνε στη μάχη από τον πάγκο και ο 23χρονος φορ σημείωσε καταλυτικά γκολ, τα οποία έδιναν νίκες στην ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής μετρά φέτος 33 παιχνίδια με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Οπότε ήταν νομοτελειακό να ασχοληθούν ομάδες από το εξωτερικό με την περίπτωσή του. Πρόσφατα μάθαμε για το ενδιαφέρον της Σέλτικ. Πλέον έχει μπει στο κόλπο και η Κοπεγχάγη, η οποία θα παρακολουθήσει από κοντά τον Ιωαννίδη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία, η ομάδα αναζητά νέους... Ζέκα, για την ενίσχυσή της. Ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον Παναθηναϊκό και ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο επιπλέον χρόνια, με καλύτερους οικονομικά όρους.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θέλει να κρατήσει στη Λεωφόρο τον ποδοσφαιριστή, η αξία του οποίου βρίσκεται στα 1,5 εκατ.Ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Πάντως αν έρθει κάποια εκρηκτική προσφορά όλα είναι ανοιχτά, για τον... Λουκάκου των φτωχών, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags