Facebook Pixel Νικολογιάννης: «Μεγάλο το πρέπει, έτοιμος πνευματικά ο Παναθηναϊκός»
| 2023-03-31 15:48:00

Ατάκα Νικολογιάννη: "Μεγάλο το πρέπει, έτοιμος πνευματικά ο Παναθηναϊκός - Αυτοί θα είναι καθοριστικοί"

Sportdog Team
Ατάκα Νικολογιάννη: "Μεγάλο το πρέπει, έτοιμος πνευματικά ο Παναθηναϊκός - Αυτοί θα είναι καθοριστικοί"

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στο πόσο «πονηρό» είναι για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον Βόλο αλλά και στην απόδοση των μεσοεπιθετικών που θα καθορίσει τη νίκη.

Την εκτίμηση ότι ο επικείμενος αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο είναι… πονηρός, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και το γιατί.

«Το παιχνίδι με τον Βόλο είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο πρέπει για τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης, αλλά κι επειδή αν κάνεις γκέλα σε αυτό το παιχνίδι, πολύ δύσκολα θα αναπληρώσεις αλλού τους βαθμούς. Αν ήταν ένα πρωτάθλημα που το διεκδικούσαν δύο θα έλεγα οκ, μπορεί να του βρει αλλού, αλλά τώρα με τέσσερις διεκδικητές, είναι πολύ δύσκολο. Το ότι είναι θεωρητικά το πιο εύκολο ματς και ο Παναθηναϊκός κερδίζει εύκολα τον Βόλο, μπορεί λειτουργήσει αρνητικά, αλλά υπάρχει η σωστή πνευματική προετοιμασία από πλευράς Γιοβάνοβιτς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η απόδοση των Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ και Ιωαννίδη θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση της νίκης από πλευράς Παναθηναϊκού την Κυριακή.

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για τον Ιωαννίδη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει άνθρωπος των Δανών σε κάποιο ματς των «πράσινων» για να τον δει και το καλοκαίρι να προκύψει κάτι παραπάνω, ωστόσο επανέλαβε ότι θα χρειαστεί μια ιδιαίτερα μεγάλη πρόταση για να φύγει ο διεθνής επιθετικός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags