Facebook Pixel Super League: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ομάδα - Οι Ολλανδοί ψάχνουν ήδη στελέχη - Χαλάει το deal για Παναιτωλικό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 19:30:00

Πωλείται Σουπερλιγκάτη ομάδα - Οι Ολλανδοί ψάχνουν ήδη στελέχη - Χαλάει το deal για Παναιτωλικό!

Οι Μιχείες
Πωλείται Σουπερλιγκάτη ομάδα - Οι Ολλανδοί ψάχνουν ήδη στελέχη - Χαλάει το deal για Παναιτωλικό!

Τα λεφτά που δεν έβαλε ο Καμίνσκι και ο σύλλογος που αλλάζει χέρια. Αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου για το μεγάλο μανατζερικο γραφείο που δουλεύει ήδη για την επόμενη ημέρα!

Super League: Ο "Ευαγγελιστής" είναι... αποκαλυπτικός για μια ακόμη φορά. Έτσι , λοιπόν, μεταφέρει τι ακούγεται στην πιάτσα σχετικά με τον κίνδυνο να τιναχθεί στον αέρα το deal πώλησης του Παναιτωλικού στον Καμίνσκι. Έμαθε για Σουπερλιγκάτη ομάδα που είναι σε διαδικασία πώλησης, με την μεσολάβηση κορυφαίου ολλανδικού μανατζερικού Γραφείου, το οποίο ήδη ψάχνει για στελέχη, για την επόμενη ημέρα! Και δημοσιεύει τις... εκτιμήσεις/προβλέψεις που κάνουν στα Γιάννινα για τα ματς των τριων ανταγωνιστών του (Λαμίας/Λεβαδειακού/Ιωνικού) αλλά και τον "φανατισμένο" ΟΦΗ.

SUPERLEAGUE: εδώ και δυο μήνες άνθρωποι μεγάλου ολλανδικού μανατζερικού Γραφείου (απο τα κορυφαία στην Ευρώπη)... δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα όχι για κάποιον ποδοσφαιριστή αλλά για την απόκτηση ελληνικής ΠΑΕ! Η στόχευση είναι συγκεκριμένη, όχι σε ένα αλλά σε δυο Σουπερλιγκάτα κλαμπ ( το ένα αφορά πάντως ιστορική ομάδα της Super League 2), που τηρούν τις προδιαγραφές τους και έχουν συγκεκριμένα δεδομένα! Οι υποψήφιοι επενδυτές είναι τόσο αποφασισμένοι και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, που κάνουν και την σχετική προεργασία απο τώρα για την στελεχιακή ενίσχυσή της Σουπερλιγκάτης ομάδας που θα αποκτήσουν. Προφανώς για να είναι έτοιμοι, να μην τρέχουν τελευταία στιγμή και να μην χαθεί χρόνος... Περισσότερες λεπτομέρειες, προς το παρόν... απαγορεύονται.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: έχει... βρωμίσει στην πιάτσα πως χαλάει ή χάλασε το deal της μεταβίβασης του απο τον Κωστούλα στον Μάτσιεκ Καμίνσκι!! Κι αυτό αφού σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ήταν να μπουν συγκεκριμένα χρήματα από πλευράς του Αμερικανοπολωνού επενδυτή, απαραίτητα για να ενεργοποιηθεί η οριστική μεταβίβαση ιδιοκτησίας του Παναιτωλικού αλλά αυτά δεν μπήκαν στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Και είναι λόγος να πέσει η συμφωνία...

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: το εντός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦΗ είναι για τον ΠΑΣ ο... Τελικός τους στα play outs! Πρέπει να βάλουν επιτέλους ένα τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, επιστρέφοντας πάση θυσία στα τρίποντα, διαφορετικά θα μπλέξουν άσχημα στο κυνήγι της σωτηρίας. Γνωρίζουν πως ακόμη και η ισοπαλία αύριο δεν τους κάνει, αν επαληθευτούν οι... προβλέψεις που ήδη γίνονται στα Γιάννινα και όχι μόνο, σύμφωνα με τις οποίες και ο Λεβαδειακός θα κερδίσει τον Ατρόμητο και ο Ιωνικός τον Αστέρα αλλά και η Λαμία δεν θα χάσει στο Αγρίνιο (πιθανότατα και να κερδίσει). Αν επαληθευτούν αυτές οι "εκτιμήσεις", με τις τρεις ομάδες που σήμερα έχει από κάτω του ο ΠΑΣ, αντιλαμβάνεστε γιατί η νίκη με τον ΟΦΗ αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Στάϊκου. Μόνο που το τάϊμινγκ δεν είναι το...καλύτερο για τους Γιαννιώτες, αν συνυπολογίσουμε το "παρελθόν" και την μεγάλη αντιπαλότητα ΠΑΣ και ΟΦΗ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο γκρόσο Καρυπίδη με παίκτη του Ολυμπιακού - Οργώνει στα χαφ - "Ηγείται στο λιμάνι - 11άδα με Εμβιλά"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags