Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Φοβερές ατάκες Ντέμη για Πλέι οφ - Ποιοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ακόμα κι αν χάσουν τον τίτλο (Vid)
| 2023-03-31 20:24:00

Φοβερές ατάκες Ντέμη για Πλέι οφ - Ποιοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ακόμα κι αν χάσουν τον τίτλο (Vid)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Ντέμη για Πλέι οφ - Ποιοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ακόμα κι αν χάσουν τον τίτλο (Vid)

Η ανάλυση του Ντέμη Νικολαΐδη για τη μάχη της κατάκτησης του φετινού Πρωταθλήματος και τα κέρδη των Big4, ανεξαρτήτως της τελικής κατάληξης.

Super League: Την αισιόδοξη θεωρία του για το φετινό πρωτάθλημα ανέπτυξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής«Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα, εξέφρασε την άποψη ότι -εκτός αυτού που θα κατακτήσει τον τίτλο- ικανοποιημένοι πρέπει να είναι και οι υπόλοιποι τρεις διεκδικητές.

Εξήγησε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε πλήθος παικτών και προπονητών και έφτασε -από ‘κει που ο κόσμος του ήταν απογοητευμένος- να είναι γερά στο κόλπο.

Ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει βάρος στους νέους παίκτες, έχει ενσωματώσει ήδη πολλούς στην πρώτη ομάδα και δείχνει να χτίζει κάτι πολύ καλό.

Ότι ο Παναθηναϊκός έχει προοδεύσει ακόμα περισσότερο μετά την πρώτη χρονιά που ο Γιοβάνοβιτς του έδωσε χαρακτήρα, κάνει πρωταθλητισμό έπειτα από χρόνια και έχει φτιάξει μια πολύ καλή βάση.

Και ότι η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή που σε χρόνο-ρεκόρ τη μεταμόρφωσε, αναβάθμισε το ρόστερ της και παίζει ποδόσφαιρο που επιτέλους ευχαριστεί τον κόσμο της.

Για όλα αυτά τόνισε ότι και οι τέσσερις πρέπει να στηρίξουν αυτό που κάνουν και -ανεξαρτήτως έκβασης στη μάχη του τίτλου- να αξιοποιήσουν τη φετινή «προίκα» για να εμφανιστούν καλύτεροι την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ομάδα - Οι Ολλανδοί ψάχνουν ήδη στελέχη - Χαλάει το deal για Παναιτωλικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags