Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Μεγάλα προβλήματα στον Άρη πριν τον Ολυμπιακό - Εκτός βασικός για τρεις εβδομάδες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 21:14:00

Μεγάλα προβλήματα στον Άρη πριν τον Ολυμπιακό - Εκτός βασικός για τρεις εβδομάδες!

Sportdog Team
Μεγάλα προβλήματα στον Άρη πριν τον Ολυμπιακό - Εκτός βασικός για τρεις εβδομάδες!

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Άρης: Σήμερα (21/3), το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική, στην οποία συμμετείχαν οι Λουίς Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, αλλά με τόσες μέρες απουσίας δύσκολα μπορεί να τον υπολογίζει ενεργά ο Τερζής.

Τα νέα για τον Λούκας Ρουπ, από την άλλη, δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος μέσος, που βρίσκεται στη Γερμανία και εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό έπειτα από συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο του Άρη, αποφασίστηκε να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ακόμη. Κι αυτό, γιατί υπάρχει κίνδυνος υποτροπής εξαιτίας του ιστορικού που έχει με τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο γκρόσο Καρυπίδη με παίκτη του Ολυμπιακού - Οργώνει στα χαφ - "Ηγείται στο λιμάνι - 11άδα με Εμβιλά"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags