Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Σπουδαίο που γυρίζει ο Εμβιλά - Για βασικός ο Μασούρας" (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 23:00:00

Νικολακόπουλος: "Σπουδαίο που γυρίζει ο Εμβιλά - Για βασικός ο Μασούρας" (ηχητικό)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Σπουδαίο που γυρίζει ο Εμβιλά - Για βασικός ο Μασούρας" (ηχητικό)

Οι τελευταίες εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι των Πειραιωτών εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο Φάληρο.

Τα τελευταία νέα από τον Ολυμπιακό και την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων χαρακτήρισε «μεγάλη δουλειά» για την ομάδα ότι μετά από περίπου πέντε εβδομάδες (από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό) επέστρεψε στις προπονήσεις άρα και στη διάθεση του Μίτσελ καθώς -όπως ανέφερε- είναι ένας καταλυτικός παίκτης για τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ο οποίος τον περίμενε πως και πώς.

Σχετικά με το «αν» και το «πότε» θα ξεκινήσει στην 11άδα, αυτό έχει να κάνει και με το «πώς» θα είναι ο Χουάνγκ και ο Σαμασέκου από τα ταξίδια τους με τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και τα παιχνίδια που έδωσαν με αυτές, αλλά και την κατάσταση που είναι ο ίδιος. Σχετικά με αυτό τόνισε ότι θα φανεί και από την αυριανή προπόνηση.

Ακόμη αναφέρθηκε στον Μασούρα που είναι πολύ σοβαρός υποψήφιος για την 11άδα δείχνοντας φρεσκάδα στα ματς της Εθνικής, με το δεδομένο ότι ο Μπίελ έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώληση-έκπληξη στον Ολυμπιακό - 2,5 εκατ. για 9 γκολ και 4 ασίστ - Μεγάλο... μπαμ με Χάμες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags