Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Απάντηση Γκουαρδιόλα για τον πανηγυρισμό μπροστά στον Τσιμίκα - "Ρωτήστε τον αν είμαι..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-01 21:18:00

Απάντηση Γκουαρδιόλα για τον πανηγυρισμό μπροστά στον Τσιμίκα - "Ρωτήστε τον αν είμαι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για τον πανηγυρισμό του μπροστά στον Κώστα Τσιμίκα έπειτα από γκολ της ομάδας του.

Premier League: Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Πεπ Γκουαρδιόλα να πανηγυρίσει μπροστά στο πρόσωπο του Κώστα Τσιμίκα μετά το γκολ που έκανε το 1-1 για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η συμπεριφορά του Γκουαρδιόλα θεωρήθηκε από πολλούς προκλητική και ασεβής, με τον ίδιο να το σχολιάζει μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήμουν χαρούμενος και είπα: "Τι ωραίος ήταν το γκολ μας;". Αυτό είναι όλο. Φυσικά ήταν χιούμορ. Έλα. Λυπάμαι πολύ. Μιλάω με τον Τσιμίκα. Εσείς λέτε ότι είναι έλλειψη σεβασμού. Ρωτήστε τον αν είμαι ασεβής», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Πανηγυρίζω ένα γκολ. Κανονικά πανηγυρίζω με τον γιο μου στον αγωνιστικό χώρο. Έρχομαι εδώ και λέω: "Το γκολ ήταν ωραίο, έτσι δεν είναι;". Αυτό είναι όλο. Λυπάμαι πολύ. Πιστεύεις ότι ήταν έλλειψη σεβασμού; Α, εντάξει, συγγνώμη. Λυπάμαι πολύ.»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags