Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με... φευγάτο στον Ολυμπιακό - 11αδατος μέσα σε 10 μέρες με Μίτσελ - "Παρέμβαση" Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-01 22:21:00

Ανατροπή με... φευγάτο στον Ολυμπιακό - 11αδατος μέσα σε 10 μέρες με Μίτσελ - "Παρέμβαση" Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με... φευγάτο στον Ολυμπιακό - 11αδατος μέσα σε 10 μέρες με Μίτσελ - "Παρέμβαση" Μαρινάκη!

Πώς τα έφερε όλα τούμπα και το πλάνο της διοίκησης ενόψει καλοκαιριού. Γιατί τα πλέι οφ αναμένεται να κρίνουν και το μέλλον του, πώς άλλαξε άποψη ο Ισπανός μετά τα όσα είδε στου Ρέντη και οι σκέψεις για νέο συμβόλαιο.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στη δράση στη Σούπερ Λιγκ, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, βρίσκει τον Ολυμπιακό έτοιμο να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία, καθώς υποδέχεται τον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον Βόλο και στην Τούμπα κοντράρονται ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Αν λοιπόν οι «Ερυθρόλευκοι» πάρουν το τρίποντο και κάνουν το 2/2 στα πλέι οφ, τότε θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ακόμα και δεύτεροι μετά από πολλούς μήνες.

Ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και με το εάν η διακοπή θα έχει δημιουργήσει προβλήματα ρυθμού στους παίκτες του Μίτσελ. Ο Ισπανός κόουτς δούλεψε όσο μπορούσε και με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ έδωσε και πάλι μεγάλη βάση στην ψυχολογία. Ο προπονητής των Πειραιωτών ξέρει καλά πως στο φινάλε της σεζόν και με τα συνεχόμενα ντέρμπι, θα παίξει μεγάλο ρόλο το καλό κλίμα, τα σερί νικών και η ψυχολογία. Η ομάδα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη το τελευταίο δίμηνο και ήρθε η ώρα να χτυπήσει στα ίσια τον τίτλο.

Για να γίνει βέβαια αυτό, ο Μίτσελ χρειάζεται βοήθεια από όλους. Και από παίκτες που μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει ελάχιστα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δεν… πατάει καλά φέτος και μετά την έλευση του Σέρχι Κανός έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ η ενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη, προφανώς του βάζει έξτρα δυσκολίες. Ωστόσο, το γκολ και η καλή εμφάνιση με την Εθνική Ελλάδας, ενδέχεται να… γυρίσουν το κουμπί. Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε στου Ρέντη ανεβασμένος και σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα έπεισε τον προπονητή του να του δώσει ακόμα και φανέλα βασικού το βράδυ της Κυριακής, όντας στο ένα άκρο της επίθεσης!

 

Ο Γιώργος Μασούρας φέτος έχει 37 αγώνες με 4 γκολ και 2 ασίστ. Ο Κανός έχει στον Ολυμπιακό 4 γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι. Ο Μπιέλ από την άλλη θα είναι και αυτός μία λύση από τη στιγμή που - όπως και ο Εμβιλά - προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Από τους απόντες προφανώς η πλέον δυνατή απώλεια είναι αυτή του Χάμες, που ενδέχεται να λείψει ακόμα και από το αμέσως επόμενο ματς - μετά τον ΠΑΟΚ - που θα είναι με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά πάντως τον Μασούρα, δεν αποκλείεται η εικόνα του στα πλέι οφ να φέρει εξελίξεις και ενόψει καλοκαιριού. Όπως και τον Γενάρη, στο Λιμάνι είναι πρόθυμοι να τον δώσουν εάν έρθει ένα πολύ καλό ποσό πάνω από 5 εκατομμύρια, όμως εάν στα επόμενα παιχνίδια εμφανιστεί βελτιωμένος, όλα μπορούν να αλλάξουν. Άλλωστε, πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μουρίνιο "αρπάζει" επιθετικό από... Ολυμπιακό - Μόνο με 8 plus εκατομμύρια υπογράφει - Φήμες για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags