Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Κίνηση" ΑΕΚ για Έλληνα του Ολυμπιακού - "Ελκυστικό" πακέτο το καλοκαίρι - Κορυφαίος στη Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-02 14:20:00

"Κίνηση" από ΑΕΚ για Έλληνα του Ολυμπιακού - Ελκυστικό "πακέτο" το καλοκαίρι - Κορυφαίο 90λεπτο με ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Κίνηση" από ΑΕΚ για Έλληνα του Ολυμπιακού - Ελκυστικό "πακέτο" το καλοκαίρι - Κορυφαίο 90λεπτο με ΠΑΟ!

Ποιος "ερυθρόλευκος" απασχολεί την Ένωση και η μάχη παραμονής στη Super League. Ποια ομάδα είναι το φαβορί για να σωθεί, πώς... βουλιάζει ο ΠΑΣ, οι... εχθροί του Ιωνικού και το "θαύμα" που ψάχνει ο Λεβαδειακός για να αποφύγει την επιστροφή στη Super League 2.

Μάχη των "4" στην κορυφή της βαθμολογίας με... τρόπαια τον τίτλο και την 2η θέση με... θέα στο προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μάχη των "4" και στην ουρά της βαθμολογίας, για να αποφύγουν τα δυο εισιτήρια του υποβιβασμού. Με αυτή θα ασχοληθεί (και με ... παρασκηνιακό "μάτι") ο Κυριακάτικος "Ευαγγελιστής", όπως και με τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, Αλέξη Καλογερόπουλο αφού υπάρχει "θέμα".

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ/1: θα μπορούσε να είχε γίνει ο... Κουλιεράκης του Ολυμπιακού, με βάση το ταλέντο του, το potential του αλλά και ότι πριν κλείσει καν τα 17 του χρόνια ο Μαρτίνς τον έβαλε σε 3 ματς της πρώτης ομάδας, στα play offs της σεζόν 2020-21, με κορυφαίο του 90λεπτο στην Λεωφόρο, στο επιβλητικό 4-1 επι του Παναθηναϊκού! Στην συνέχεια όμως, κάπου έμεινε στάσιμος. Την περασμένη σεζόν ο 18,5χρονος στόπερ από την Ανδραβίδα έκανε 13 συμμετοχές στον Ολυμπιακό Β ενώ την φετινή μετράει 6 ματς στην Super League 2, άλλα 7 παιχνίδια με την U19 του Ολυμπιακού και ένα 60λεπτο κόντρα στην Νάντ. Με τον Μίτσελ, όταν ο Ισπανός κόουτς χρειάστηκε Έλληνα στόπερ από την δεύτερη ομάδα, να επιλέγει τον... μέσο Ντόη και να δικαιώνεται!

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ/2: είναι ο αρχηγός της Εθνικής Νέων του Τάσου Θέου που προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro που θα γίνει τον Ιούλιο στην Μάλτα. Το γεγονός πως τελειώνει το συμβόλαιό του τον ερχόμενο Ιούνιο και μέχρι πρότινος (τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαρτίου) δεν είχε ανανεωθεί, τον κάνει ακόμη πιο ελκυστικό "πακέτο". Γιατί μπορεί κάπου να "χάθηκε"  τους τελευταίους 20 μήνες αλλά είχε ήδη φτιάξει ονοματάκι στην διεθνή πιάτσα σκάουτς. Στην ελληνική πιάτσα agents θυμούνται το επίσημο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον ανήλικο ακόμη Καλογερόπουλο (το 2021). Για να μην το κουράζω περισσότερο, θα μεταφέρω και την άλλη πληροφορία, που θέλει την ΑΕΚ (στέλεχός της για την ακρίβεια) να έχει ασχοληθεί με την περίπτωση Καλογερόπουλου...

 

 

ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: αν δεν ισοφάριζε ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό, η πιάτσα (την οποία αφουγκράστηκε ο "Ευαγγελιστής") θα είχε δικαιωθεί στο 100% για τα αποτελέσματα των 4 που παλεύουν για την σωτηρία, στην 2η αγωνιστική των play out. Το πρόγραμμα, οι "φιλίες", το ενδιαφέρον ή η αδιαφορία και φυσικά η φόρμα θα παίξουν τον ρόλο τους. Θα κάνουμε μια προσέγγιση , λοιπόν, με βάση όλα τα παραπάνω για κάθε μια ομάδα...

ΛΑΜΙΑ: πάει τρένο, αγωνιστικά και... εξωαγωνιστικά και δείχνει/είναι το ακλόνητο φαβορί για να κρατηθεί στην Super League. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ήδη σωσμένη την Λαμία!!! Ήδη έπιασε τα Γιάννινα και έχει μια διαφορά 4 βαθμών απο τον ουραγό Λεβαδειακό (23-19). Αν περάσει αήττητος (πολύ πιθανό) στην επόμενη αγωνιστική κι απο το "Γεντί Κουλέ", κόντρα στον ΟΦΗ που δεν θα ...καίγεται, μετά θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Στόχος του ιδιοκτήτη (και υποψήφιου Δημάρχου) Πανουργιά Παπαϊωάννου και του κόουτς Βόκολου, στις 4 πρώτες αγωνιστικές να έχουν κάνει το απόλυτο (12 βαθμοί) ή σχεδόν το απόλυτο (10) κι ενώ ήδη μετράνε δυο πολύ σημαντικά τρίποντα...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: καταρρέει, έχει 11 αγωνιστικές να κερδίσει, μετράει 4 σερί ήττες (1-7 γκολ), είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στα play out (2 ήττες), δεν έχει συμμάχους ούτε...καύσιμα και δύσκολο πρόγραμμα με 3 ματς εκτός έδρας (από τα 5), τα δυο σε Νίκαια και Λιβαδειά. Αν χάσει και στο Περιστέρι την 3η αγωνιστική, από τον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο, άντε μετά να σηκώσει κεφάλι. Μείον του πως ο κόουτς Στάϊκός είναι άπειρος από τέτοιες καταστάσεις, οτι πλέον δεν σκοράρει και οι "ανταγωνιστές" του τον είχαν  βάλει στο σημάδι θεωρώντας τον σαν τον "πιο εύκολο" , παρότι ξεκίνησε με βαθμολογικό αβάντζο!!!

ΙΩΝΙΚΟΣ: είναι ουραγός και στο -2 απο Λαμία/ΠΑΣ, διαθέτει έμπειρο/καλό προπονητή αλλά και ρόστερ, έχει...εχθρούς αλλά και συμμάχους. Για το μέλλον του στα play out  πολλά θα κριθούν στις επόμενες δυο αγωνιστικές αφού έχει διαδοχικές εξόδους με τον αδιάφορο Παναιτωλικό και με τον Λεβαδειακό που καίγεται. Αν πάρει 3 με 4 βαθμούς, μετά θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ματς πραγματικό "τελικό"! 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: σήμερα είναι στην πιο δεινή θέση αλλά δεν είναι ξεγραμμένος. Στις επόμενες τρεις αγωνιστικές μπορεί να ξέρει αν θα είναι ο πρώτος που θα πάρει το εισιτήριο επιστροφής στην Super League 2 ή θα έχει ξεκολλήσει από ουραγός και θα παραμένει γερά στο κόλπο της σωτηρίας. Για να συμβεί αυτό η ομάδα του Κομπότη θα πρέπει σε τρεις σερί αγωνιστικές, σε Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, εντός με τον Ιωνικό και στο Αγρίνιο να μαζέψει μίνιμουμ 6 με 7 βαθμούς!! Μπορεί; Αν ναι, τότε μπορεί και να σωθεί

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μουρίνιο "αρπάζει" επιθετικό από... Ολυμπιακό - Μόνο με 8 plus εκατομμύρια υπογράφει - Φήμες για ΠΑΟΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags