Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βόλος: Μπλόκο Κλέιμαν στον Παναθηναϊκό, έπιασε πέναλτι Σπόραρ στο 97’ - Τεράστια "Χ"αμένη ευκαιρία! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-02 20:04:00

Μπλόκο Κλέιμαν στον Παναθηναϊκό, έπιασε πέναλτι Σπόραρ στο 97’ - Τεράστια "Χ"αμένη ευκαιρία! (vid)

Μπλόκο Κλέιμαν στον Παναθηναϊκό, έπιασε πέναλτι Σπόραρ στο 97’ - Τεράστια "Χ"αμένη ευκαιρία! (vid)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από τον Βόλο, είχε φάσεις για να φτάσει στο γκολ, όμως δεν το έκανε ποτέ παραχωρώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα, με το τελικό 0-0 στη Λεωφόρο. Χαμένο πέναλτι στο 90+7' με τον Σπόραρ.

Παναθηναϊκός - Βόλος: Θεσσαλιώτικο μπλόκο στο "Απ. Νικολαΐδης"! Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από τον Βόλο, είχε φάσεις για να φτάσει στο γκολ, όμως δεν το έκανε ποτέ παραχωρώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα, με το τελικό 0-0 στη Λεωφόρο.  Χαμένο πέναλτι στο 90+7' με τον Σπόραρ.

Το ματς

Με τον κλασικό καλό ρυθμό του μπήκε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απείλησε για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό με την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μαντσίνι και το πλασέ από δύσκολη γωνία του Ιωαννίδη, που εξουδετέρωσε όμως ο Κλέιμαν. Ο Βόλος είχε παθητικό ρόλο στο ματς και σκοπό να κάνει καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, με την παραμικρή κυριολεκτικά αφορμή.

Το αμυντικό παιχνίδι των Θεσσαλών δυσκόλευε αρκετά η αλήθεια είναι τους Πράσινους να βρουν καλές τελικές, κάτι που δεν ίσχυσε πάντως στο 23' με το τετ-α-τετ του Τσέριν. Ο Σλοβένος χαφ συγκεκριμένα τσίμπησε την μπάλα μες στην περιοχή από πάσα ξανά του Μαντσίνι, αλλά ο Κλέιμαν ήταν καλά τοποθετημένος και έδιωξε αποτελεσματικά.

Τα σουτ των Χουάνκαρ και Τσέριν αντίστοιχα σε 24' και 26' δεν ανησυχήσαν ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους, με τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί την τελευταία καλή στιγμή του στο πρώτο μέρος στο 34ο λεπτό. Ο Μαντσίνι και πάλι γύρισε απειλητικά από αριστερά την μπάλα, ωστόσο ο Παλάσιος που βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα, έχοντας φάτσα το τέρμα μπροστά του. Έτσι, το 0-0 έμεινε αναλλοίωτο με την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την επανεκκίνηση στο δεύτερο μέρος το Τριφύλλι καλείτο πια να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ρυθμό του, μιας και το ματς έδειχνε κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση. Στο 48' Τσέριν και Ιωαννίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να κάνει το παράλληλο γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά τους αμυντικούς του Βόλου να διώχνουν, έστω και με υπερένταση.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο ο Βόλος στο δεύτερο είχε πλέον ανοιχτεί και έδειχνε πιο επιθετικές τάσεις, όσο οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν ταυτόχρονα να βρουν το γκολ που έψαχναν. Σε μία προσπάθεια ν' αλλάξει κάτι στην ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 66', με τους Σπόραρ και Κλεϊνχέισλερ να αντικαθιστούν αντίστοιχα Ιωαννίδη και Μαντσίνι.

Με τεχνικό πλασέ στο 73ο λεπτό ο Κλεϊνχέισλερ και με δυνατό σουτ στο 76' ο Ούγγρος απείλησε από μακριά, όμως ο Παναθηναϊκός ήθελε κάτι παραπάνω για να βρει το γκολ. Στο 79' ο Κουρμπέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για ν' ανοίξει το σκορ, καθώς το σουτ με το αριστερό που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 90+4' ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Άλχο. Την εκτέλεση ανέλαβε τρία λεπτά μετά ο Σπόραρ, ο οποίος νικήθηκε ωστόσο από τον Κλέιμαν για να μείνει το 0-0 ως τελικό σκορ στη Λεωφόρο!

Οι ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (76' Κουρμπέλης), Τσέριν (80' Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι (66' Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (66' Σπόραρ).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Ταχάτος (10' Πιρές), Τσοκάνης, Κάτσε (74' Μπαριέντος), Γκάγκι (85' Μεταξάς), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags