Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Αδιανόητη απόφαση στην Τούμπα: Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ΑΕΚ - "Η σφαγή του αιώνα" - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-02 19:53:00

Αδιανόητη απόφαση στην Τούμπα: Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ΑΕΚ - "Η σφαγή του αιώνα" - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team

Τρομερή ένταση μετά το σφύριγμα του Κουλμπάκοφ, που έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι και συνολικά στα πλέι οφ. Στα «κάγκελα» η Ένωση!

Επεισοδιακά ξεκίνησε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, καθώς στο 7ο λεπτό ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ ακύρωσε γκολ των φιλοξενούμενων, χωρίς κανείς να καταλάβει τον λόγο!

Συγκεκριμένα, μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα, ο Άμραμπατ έφυγε στην αντεπίθεση μόνος του και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε, χωρίς να υπάρχει οφσάιντ. Μάλιστα, επειδή είχε σφυρίξει δεν μπορούσε να… επέμβει και το VAR.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έγραψε στα social: «7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!»

«Ο Κουλμπάκοφ έδωσε τέλος σε κάθε έννοια ποδοσφαίρου, σε κάθε κουβέντα για μπάλα, πρόκειται για το σφαγείο του αιώνα. Είναι ντροπή να βλέπουμε αυτό το ματς μετα τη φαρσοκωμωδια στο γκολ του Άμραμπατ», τόνισε σε ανάρτησή του ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

Δείτε παραπάνω το ΒΙΝΤΕΟ στο Sportdog.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags