Facebook Pixel Βαρούχας: Φάουλ υπέρ ΠΑΟΚ στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-02 22:35:00

Η εξήγηση Βαρούχα για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ - "Φάουλ υπέρ ΠΑΟΚ στο 0-1 του Αραούχο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η μοναδική εξήγηση για την ακατανόητη απόφαση του Κουλμπάκοφ στο τέρμα που σημείωσε ο Άμραμπατ, αλλά και η ανάλυση του καθηγητή διαιτησίας για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις πολλές αμφισβητούμενες φάσεις του παιχνιδιού στην Τούμπα και προσπάθησε να εξηγήσει τις παράλογες αποφάσεις του Αλεξέι Κουλμπάκοφ.

Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, τόνισε για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ στο 7ο λεπτό (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ): «Πριν γίνει η τελευταία πάσα, ο διαιτητής σφύριξε. Αρχικά πιστεύαμε ότι υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης. Δεν υπάρχει οφσάιντ, αφού είναι από κακό παίξιμο. Μπορεί να έδωσε φάουλ στο μαρκάρισμα στον Γκατσίνοβιτς, άρα ούτε ο διαιτητής κατάλαβε τι έδωσε. Ξεκίνησε το παιχνίδι όμως με κατοχή του ΠΑΟΚ και όχι για την ΑΕΚ, άρα εγώ πιστεύω πως ούτε αυτός κατάλαβε τι έδωσε»!

Για την κάρτα του Αουγκούστο στο 35’, που ζήτησε κόκκινη η Ένωση (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), τόνισε: «Με το χέρι χτύπησε στο πρόσωπο τον Άμραμπατ, όμως δεν πήγε σκόπιμα να τον χτυπήσει και σωστά δεν έδωσε κόκκινη. Στο όριο ήταν να τη δει πάντως».

Από εκεί πέρα, χαρακτήρισε σωστή την κίτρινη στον Πινέδα για το κατά λάθος χτύπημα στο κεφάλι του Κοτάρσκι, ενώ για δύο χέρια εντός περιοχής αμυντικών του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση, αφού ήταν κολλημένα.

Κλείνοντας, σχολίασε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Τζαβέλλα για οφσάιντ από το VAR, ενώ για το γκολ του Σέρχιο Αραούχο (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), σημείωσε πως «υπάρχει φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στην αρχή της φάσης, όμως η μπάλα μετά άλλαξε τρεις κατοχές και μπήκε ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Αργεντινό, που ήταν σε κανονική θέση».

Δείτε highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags