Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρολάρισμα στον Κουλμπάκοφ στο TikTok! «Δεν βλέπω, είμαι τυφλός» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 16:38:00

Η ΑΕΚ τρολάρει Κουλμπάκοφ στο TikTok! «Δεν βλέπω, είμαι τυφλός» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κιτρινόμαυρου

Η Ένωση κοροϊδεύει στεγνά τον Λευκορώσο διαιτητή για το ακυρωμένο γκολ του Άμραμπατ.

Όσες φορές και να το ξαναδεί κανείς, δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ δεν μέτρησε το γκολ του Άμραμπατ στο 7’ της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Στην περιγραφή των καναλιών Novasports γίνεται αναφορά, ότι ο Λευκορώσος διαιτητής είχε σφυρίξει πριν την επίτευξη του τέρματος του Μαροκινού, πριν ακόμα δεχτεί την ασίστ από τον Πινέδα.

Όλος ο κόσμος στην Ελλάδα όμως αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τί έγινε. Ακόμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι αναρωτήθηκε τί είδε ο διαιτητής στη φάση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σχόλιο του Ρουμάνου περί ύπαρξης φάουλ πριν το γκολ του Αραούχο.

 

 

 

Η ΑΕΚ στο live του παιχνιδιού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χαρακτήρισε την απόφαση «σκάνδαλο του αιώνα», αποδίδοντας τον χαρακτηρισμό του «σφαγείου» στον ανατολικομπλοκίτη ρέφερι.

Δύο ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη των «κιτρινόμαυρων», πήρε σειρά το τρολάρισμα, αυτήν τη φορά στο προφίλ της ΠΑΕ ΑΕΚ στο TikTok.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που αναρτήθηκε δείχνει τον Λευκορώσο ρέφερι να υποδεικνύει την παράβαση που μόνο αυτός είδε και καταλόγισε και αναφέρει: «Δεν μπορώ να δω, είμαι τυφλός».

Δείτε το βίντεο:

 

@aekfc I cant see I’m blind #paokaek #aekfc #aekfcseason2022_2023 #goalnogoal #fy #fyp ♬ SZA blind - #1 far stan

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags