Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όνομα έκπληξη από Αγγλία για Ολυμπιακό - Επαφή απευθείας με Μαρινάκη - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 14:23:00

Προπονητής έκπληξη από Αγγλία για Ολυμπιακό - Επαφή απευθείας με Μαρινάκη - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Προπονητής έκπληξη από Αγγλία για Ολυμπιακό - Επαφή απευθείας με Μαρινάκη - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ!

Νέος υποψήφιος από το κορυφαίο επίπεδο για τον πάγκο των Πειραιωτών. Μπορεί ο Ζοσέ Ανιγκό να ετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο παράλληλα στο Λιμάνι ψάχνουν στην αγορά και για τον προπονητή που θα... χτίσει το νέο ρόστερ.

Λύση από την Αγγλία φαίνεται ότι υπάρχει για τον πάγκο του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο Ζοσέ Ανιγκό θα κάθεται στον πάγκο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Και έχουν γραφτεί ήδη αρκετά ονόματα από το εξωτερικό που θα μπορούσαν να έρθουν ακόμα και τώρα για να πάρουν τη θέση του Μίτσελ, από τον Μαρθελίνο και τον Τζενάρο Γκατούζο, μέχρι τον Ζόρζε Ζεσούς και τον Τζέσι Μαρς.

Είναι, όμως, αυτές οι μοναδικές λύσεις που ψάχνει ο Ολυμπιακός; Γιατί ένα πουλάκι από την Αγγλία ενημέρωσε το sportdog, αρχικά, ότι ο Στιβ Κούπερ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν λέμε ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα - Ο Μαρινάκης θα τον διώξει (αν, τελικά, τον διώξει!) γιατί δεν είναι ευχαριστημένος μαζί του. Άρα δεν υπάρχει θέμα για να τον φέρει στην Ελλάδα. Είτε τώρα είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το όνομα που "παίζει" από το Νησί και ο Ολυμπιακός πρόσφατα είχε πλησιάσει ξανά, πριν έρθει ο Μίτσελ στο Λιμάνι, είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς! Ο οποίος πρόσφατα είχε αποχωρήσει από τη Γουότφορντ, ομάδα με την οποία η Νότιγχαμ έχει καλές σχέσεις και, φυσικά, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Θα μπορούσε ο Μπίλιτς, δηλαδή, να έρθει από τώρα στην ομάδα (είτε αναλάβει άμεσα είτε όχι), για να κάνει και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Γιατί έχει τόσο τη γνώση όσο και το εκτόπισμα για να σταθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού, ειδικά σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται να φύγουν από το κλαμπ πληθώρα παικτών και θα στηθεί μια καινούργια ομάδα από το μηδέν. Πάντως, την προηγούμενη φορά είχε υπερβολικά μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται με μεγάλο μπάτζετ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν πολλοί παίκτες - Πρότζεκτ της Red Bull από Νέα Υόρκη"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags