Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Διαφωνία" Βαρούχα-Σπάθα για τρία πέναλτι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - "Ορισμός της κόκκινης σε ΠΑΟ" (Vid)
| 2023-04-06 01:53:00

"Διαφωνία" Βαρούχα-Σπάθα για τρία πέναλτι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - "Ορισμός της κόκκινης σε ΠΑΟ" (Vid)

Sportdog Team

Οι επίμαχες φάσεις στα πλέι οφ και τα χέρια εντός περιοχής! Ποιος έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται, τι συνέβη σε Καραϊσκάκη, Βόλο και Θεσσαλονίκη και τι σχολίασαν οι καθηγητές διαιτησίας. Το Sportdog.gr σας παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις φάσεις!

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις από την 3η αγωνιστική των Πλέι οφ στην "Αθλητική Τετάρτη".

Το... μενού από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ είχε δύο φάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι για χέρι του Σοάρες στο πρώτο ημίχρονο, φάση για την οποία νωρίτερα είχε μιλήσει στο Mega ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος είχε εκφράσει την άποψη ότι θα έπρεπε να σφυριχθεί πέναλτι για τον Ολυμπιακό.

 

Αντίστοιχα, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι, από το οποίο προήλθε το τελικό 3-1 στα τελευταία λεπτά, τόνισε όμως ότι διαιτητής και βοηθός έχασαν τη φάση, με αποτέλεσμα να τους διορθώσει ο VAR.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας δικαίωσε τα παράπονα του Παναθηναϊκού για κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Άρη. Συγκεκριμένα για τη φάση του Οντουμπάτζο στο 26', τόνισε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για τον ορισμό της κόκκινης κάρτας και απόρησε για το πώς διαιτητής και VAR δεν απέβαλαν τον αμυντικό του Άρη.

 

Παράλληλα, συμφώνησε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Καμαρά για χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη του Παναθηναϊκού.

 

 

Τέλος, για το παιχνίδι της ΑΕΚ στον Βόλο, ο Βαρούχας αφού αναρωτήθηκε γιατί δεν έρχονται ξένοι διαιτητές, σχολίασε τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου. «Δεν υπάρχει καμία παράβαση στις δύο φάσεις που ζήτησε πέναλτι η Ένωση», ενώ για το πέναλτι-χέρι που ζητάει ο Βόλος, σημείωσε: «Κοντράρει η μπάλα και πηγαίνει στο χέρι που είναι σε φυσική θέση. Σωστά δεν σφύριξε».

 

Δείτε τη φάση και την ανάλυση του Σπάθα:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα αποδυτήρια παραιτήθηκε ο Μίτσελ - Σκάουτινγκ στον… νέο Μαρτίνς - Στη λίστα και Έλληνας κόουτς!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags