Άρης - Ολυμπιακός: Ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια αλλά και μετακινήσεις έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεδομένου ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που μπορεί να φέρει μεταγραφικά αποτελέσματα.

Τελευταίο παράδειγμα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που έπιασε Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι μετά από την πολύ καλή περσινή που είχε πραγματοποιήσει με τον Άρη αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε χώρος για εκείνον στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού, τελικά επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς.

Το νέο όνομα που έχει ενδιαφέρον είναι εκείνο του Λουίς Πάλμα, που από πέρσι βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών - Τον είχε προτείνει ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Ο άσος από την Ονδούρα είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ στον Άρη (για το 70% των δικαιωμάτων του) και φέτος έχει συνολικά 29 συμμετοχές, 10 γκολ και 6 ασίστ!

Καθόλου άσχημα για τον 23χρονο αριστερό εξτρέμ που δείχνει ότι μπορεί να σταθεί εύκολα στη Σούπερ Λιγκ και να κάνει τη διαφορά. Για αυτό και πλην του Ολυμπιακού, που δεδομένα συνεχίζει να υπάρχει στο μπλοκάκι του, ενδιαφέρον έχει υπάρχει ήδη από το Βέλγιο αλλά και από τη Σκωτία!

Ειδικά από τη δεύτερη περίπτωση η ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Ρέιντζερς, ομάδα που και το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στην Ελλάδα για ψώνια, καθώς είχε αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ με 2,5-3 εκατ. ευρω τον Αντόνιο Τσόλακ, που βγάζει μάτια φέτος με τη φανέλα της.

Θα δώσει ο Άρης στη Ρέιντζερς το προβάδισμα (στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι είναι προχωρημένο το ενδιαφέρον) ή ο Ολυμπιακός θα προλάβει να χτυπήσει την πόρτα των Κίτρινων;

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει δείξει πως είναι πολύ καλο στα deals και δεν αστειέυεται όταν πρόκειται να πουλήσει παίκτη και να μαζέψει λεφτά στα ταμεία του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προαπαιτούμενο τίτλου για ΠΑΟ, ΑΕΚ - Η ανατροπή του αιώνα από Ολυμπιακό - Τέλος οι ψευδαισθήσεις ΠΑΟΚ!