Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Ανακάλυψε" τον Πολ Ζολί η ΑΕΚ - Ζήτησε 36χρονο άσο ο Αλμέιδα - Φεύγει Έλληνας από Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-07 19:54:00

"Ανακάλυψε" τον Πολ Ζολί η ΑΕΚ - Ζήτησε 36χρονο άσο ο Αλμέιδα - Φεύγει Έλληνας από Ολυμπιακό!

GOALάρες by Εvaggelistis
 "Ανακάλυψε" τον Πολ Ζολί η ΑΕΚ - Ζήτησε 36χρονο άσο ο Αλμέιδα - Φεύγει Έλληνας από Ολυμπιακό!

Η πρώτη κίνηση Ανιγκό και το όνομα-έκπληξη από Γαλλία για Ένωση! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr ποιος παίκτης των Πειραιωτών μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, τον 22χρονο που εντόπισε το τμήμα scouting των Κιτρινόμαυρων, αλλά και την εισήγηση του Αργεντινού προπονητή στην διοίκηση.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με το "φαινόμενο Ρέτσος", με την σχέση Αλμέιδα - Άμραμπατ και με την τελευταία ... κυκλοφορία από Γαλλία μεριά που αφορά Γάλλο δεξιό μπακ που φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη 3+1 στην θέση αυτή!!

ΡΕΤΣΟΣ: είναι να απορεί κανείς πως επέστρεψε στον Ολυμπιακό αλλά κυρίως πως καλείται στην Εθνική Ελλάδας από τον Πογέτ και μένουν εκτός κλήσεων (για παράδειγμα) ο Νικολάου των 26 συμμετοχών στην Serie A ή ο Γούτας. Σε αυτή την ηλικία έχει την... εικόνα και την νοοτροπία "παλαίμαχου", που δεν έχει βελτιώσει τίποτα στο παιχνίδι του. Ο Άρης την περασμένη  Κυριακή έγινε... Γιάννινα για τον Ολυμπιακό (απο 2-0 σε 2-2), ο Μίτσελ το πλήρωσε και ο Ρέτσος ήταν και στα δυο ματς ο ένας από τους δυο στόπερ των "ερυθρολεύκων". Για κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι πολύ σοφτ, όχι αθλητικός, ούτε αγκρέσιβ, εξαιρετικά ανασφαλής και... επικίνδυνος για το λάθος ενώ φαίνεται πως έμεινε στάσιμος (προφανώς λόγω και των τραυματισμών). Γύρισε προφανώς γιατί είναι παιδί του Ολυμπιακού, που πήγε πριν λίγα χρόνια στο κλαμπ 20.000.000 και σίγουρα έχει συμπάθειες στην διοίκηση. Άλλο όμως, να είσαι 5ος ή 6ος στόπερ στην ιεραρχία κι άλλο τριτος. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα είχε από πίσω σπουδαία ταλέντα, σε μικρές ηλικίες (Καλογερόπουλο, Χρυσόπουλο, Κουτσίδη) που θα μπορούσε να προωθήσει εκτός του Ντόη (όπως έκανε δηλαδή ο ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη). Κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη ο Ανιγκό τον "εξαφάνισε", λογικά το ίδιο θα συμβεί και στην "Λεωφόρο" αφού (σωστά) ενεργοποιήθηκε ξανά ο Σισέ. Η πρόβλεψη πάντως είναι πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την νέα σεζόν στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ κι ας έχει συμβόλαιο (όχι υψηλό)

ΑΛΜΕΙΔΑ/ΑΜΡΑΜΠΑΤ: δυο "στιγμιότυπα" που μου μεταφέρθηκαν, από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πρόσφατο ντέρμπι εξηγούν σε πολύ μεγάλο βαθμό πως για τον Αργεντινό κόουτς ο Μαροκινός άσος είναι κάτι παραπάνω απο ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας. Τον έχει πιο...ψηλά και η σχέση τους είναι διαφορετική. Στιγμιότυπο πρώτο: απο τον πάγκο της ΑΕΚ έχουν σηκωθεί αρκετοί με την μπαλα παιζούμενη, είτε για να φωνάξουν, είτε για να μιλήσουν. Ο Αλμέϊδα ζητάει από όλους να γυρίσουν στην θέση τους. Στον μόνο που επιτρέπει να είναι όρθιος και σχετικά κοντά του ήταν στον Άμραμπατ!! Στιγμιότυπο δεύτερο: ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη, αρχίζουν οι αγκαλιές και τα πανηγύρια στον πάγκο της ΑΕΚ, αρκετοί... ψάχνουν τον Αλμέϊδα για να πάνε πάνω του αλλά ο Αργεντινός επιλέγει τον ...πανηγυρισμό με τον Άμραμπατ! Ποιός αμφιβάλει , λοιπόν, πως ο Αλμέϊδα θα ζητήσει την ανανέωση, κρατώντας στην ΑEK και την επόμενη σεζόν τον Αμραμπατ. Μαζί με τον Χατζισαφί θα συμπλήρωνα...

ΠΟΛ ΖΟΛΙ: είναι Γάλλος 22 χρονών, δεξιός μπακ που χρησιμοποιείται και ως δεξί στόπερ. Παίζει δανεικός απο τον περασμένο Γενάρη στην Ντιζόν της  Ligue 2 αλλά ανήκει στην Οσέρ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026! Η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία είναι 1.600.000 ευρώ ενώ την φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές με την Οσέρ στην πρώτη κατηγορία και άλλες τόσες με την Ντιζόν στην δεύτερη, σε όλες ως βασικός!! Στην Ελλάδα ο Πολ Ζολί είναι ...άγνωστος, όπως και στην στήλη,  αλλά απο... καραμπόλα μας προέκυψε θέμα με αυτόν και Mπιγκοφοράτη ομάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα  με την γαλλική πιάτσα agents ο Ζολί βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και αποτέλεσε πρόταση του τμήματος σκάουτινγκ!!. Για την ακρίβεια απο το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι "κιτρινομαυροι" φέρεται να κινήθηκαν για την αποκτησή του αλλά ο Πολ Ζολί ήθελε να παίξει με την Οσέρ στην Ligue 1! Tώρα , λοιπόν, οι Γάλλοι ξαναβάζουν στο "κόλπο" την Ένωση ενόψει καλοκαιριού. Το οξύμωρο είναι πως η ΑΕΚ είναι γεμάτη στην θέση του δεξιού μπακ. Έχει τον Ρότα που πρόσφατα ανανέωσε μάλιστα, έχει τον ακριβοπληρωμένο Σιντιμπέ και τον ταλαντούχο Ραντόνια. Και μην ξεχνάμε τον Μισελέν, ο οποίος παίζει δανεικός στην Μπορντό (με οψιόν αγοράς για τους "γιρονδίνους") και με τον Γάλλο μπακ να έχει συμβόλαιο ως το 2025! Δηλαδή 3 +1 δεξιοί μπάκ για την ΑΕΚ, που φέρεται να ασχολείται με τον Ζολί... Εκτός κι αν υπάρχει η πιθανότητα κάποιας αποχώρησης στην θέση το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε γίνεται η σχετική προεργασία. Μικρή ίντριγκα πως Μισελέν και Ζολί είναι αντίπαλοι στην Ligue 2...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προαπαιτούμενο τίτλου για ΠΑΟ, ΑΕΚ - Η ανατροπή του αιώνα από Ολυμπιακό - Τέλος οι ψευδαισθήσεις ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags