Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Super League: Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ για τον Έλληνα που "ανακάλυψε" ο Πογιέτ - Απογείωση με Ρανιέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-08 19:15:00

Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ για τον Έλληνα που "ανακάλυψε" ο Πογιέτ - Απογείωση με Ρανιέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ για τον Έλληνα που "ανακάλυψε" ο Πογιέτ - Απογείωση με Ρανιέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται από εξαιρετική σεζόν, αρέσει ήδη πολύ στην Ευρώπη. Ποιος είναι ο παίκτης που αγωνίζεται στην Ιταλία και ήδη το όνομά του βρίσκεται στη λίστα τόσο των μεγάλων ελληνικών ομάδων όσο και συλλόγων από τη Serie A; Εξαιρετική περίπτωση, σε καλή ηλικία και σε... τιμή ευκαιρίας.
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Κουρφαλίδης, της Κάλιαρι, ένας box-to-box χαφ, που τα πηγαίνει σούπερ στο δεύτερο γύρο της Serie B, από τη μέρα που την ανέλαβε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, έρχεται στο προσκήνιο και για τις ελληνικές ομάδες.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου προσανατολίζεται στο να του ανανεώσει το συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους, μιας και έχει ακόμα υπάρχει η συμφωνία που είχε υπογράψει στην ομάδα Νέων.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα και αν δεν ανέβει στην Serie A η Κάλιαρι, ο παίκτης έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από ομάδες τής μεγάλης κατηγορίας τού ιταλικού ποδοσφαίρου.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων ενώ, προφανώς, το όνομά του υπάρχει και στο μπλοκάκι του Γκουστάβο Πογέτ. H τιμή του αυτή τη στιγμή είναι κάτω από 1 εκατ. ευρώ (περίπου στις 700-800.000 ευρώ), αλλά αν το προσεχές καλοκαίρι υπάρξει ενδιαφέρον όντως από ομάδες τής μεγάλης κατηγορίας, αυτό προφανώς θα αλλάξει.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί έστω και αργά, ο νεαρός άσος από τη Θεσσαλονίκη (είναι μόλις 20 ετών), άρχισε να απασχολεί αρχικά τους δύο αιώνιους, αλλά και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που επίσης θέλουν παίκτη στα χαφ και, παράλληλα, να ενισχύσουν το ελληνικό τους στοιχείο.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όμως, έχουν βάλει από καιρό το όνομά του στη λίστα τους και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι ενόψει του καλοκαιριού...

"Ο Χρήστος Κουρφαλίδης είναι ένας παίκτης που πέρασε κυριολεκτικά κάτω από τα ραντάρ των μεγάλων ελληνικών ομάδων, χαρακτηριστικό ότι στο τέλος του 2018 η Κάλιαρι τον απέκτησε από τον Μακεδονικό Λητής. Πράγμα που σημαίνει πως τον παρακολουθούσε για καιρό και δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποκτήσει", ανέφερε σε σχόλιό του, στο sportdog, ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας, που γνωρίζει καλα το ιταλικό ποδόσφαιρο και όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει το... πουλέν του Μπότο ο Λουτσέσκου - Χαμός με Ολυμπιακό - "Κλαίει" 3 εκατομμυρία ο Σαββίδης! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags