Facebook Pixel Ελλάδα: Σοκάρει η συνήγορος των θυμάτων της οπαδικής επίθεσης στα Γιάννενα - "Ήταν ενέδρα, ήθελαν νεκρούς" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-09 18:28:00

Σοκάρει η συνήγορος των θυμάτων της οπαδικής επίθεσης στα Γιάννενα - "Ήταν ενέδρα, ήθελαν νεκρούς" (vid)

Sportdog Team
Σοκάρει η συνήγορος των θυμάτων της οπαδικής επίθεσης στα Γιάννενα - "Ήταν ενέδρα, ήθελαν νεκρούς" (vid)

Πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των Ιωαννίνων χαρακτήρισε ο δικηγόρος Δημήτρης Δήμος την επίθεση που σημειώθηκε στα Σεισμόπληκτα.

Ελλάδα: Πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των Ιωαννίνων χαρακτήρισε ο δικηγόρος Δημήτρης Δήμος την επίθεση που σημειώθηκε στα Σεισμόπληκτα. Ο κ. Δήμος εκπροσωπεί τον 30χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε ότι ήταν μαφιόζικη η επίθεση που δέχθηκαν οι τέσσερις νέοι.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές και πιστεύουμε ότι θα αποδοθούν και ευθύνες και δικαιοσύνη» τόνισε.

Η εικόνα που έχει ο ίδιος είναι πως τρία αυτοκίνητα μπλόκαραν το όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις, κατέβηκαν και χωρίς να υπάρξει καμία συνομιλία άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα με διάφορα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος που εκπροσωπεί να δίνει μάχη για τη ζωή του. Από τις πληροφορίες που έχει ο κ. Δήμος, κυρίως από την οικογένειά του, είναι ότι με ένα από τους επιτιθέμενους γνωρίζονται από το Δημοτικό μάλιστα.

«Δεν έχω άποψη για το κίνητρο αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα ερευνηθεί από τις αρχές» τόνισε.

Ο ίδιος μίλησε για επικίνδυνα φαινόμενα στα οποία πρέπει να μπει φραγμός και από τις ΠΑΕ αλλά κυρίως από την πολιτεία.

«Αυτά τα φαινόμενα παίρνουν διαστάσεις. Η πολιτεία θα πρέπει να πάρει μέτρα και για τους πολίτες και για τις ΠΑΕ» υπογράμμισε.

Πηγή: epiruspost.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags