Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Χουνέρι" από Ολυμπιακό σε Αλμέιδα - Ανατροπή τα τελευταία 24ωρα - Χαλάει τη μεταγραφή Μελισσανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-09 12:45:00

"Χουνέρι" από Ολυμπιακό σε Αλμέιδα - Ανατροπή τα τελευταία 24ωρα - Χαλάει τη μεταγραφή Μελισσανίδη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χουνέρι" από Ολυμπιακό σε Αλμέιδα - Ανατροπή τα τελευταία 24ωρα - Χαλάει τη μεταγραφή Μελισσανίδη!

Ο Αργεντινός τον θέλει στην Ένωση, όμως πλέον υπάρχει αντίπαλος. Οι Πειραιώτες έχουν μπει δυνατά στην υπόθεση που "δουλεύει" η Ένωση εδώ και καιρό και αυτή τη φορά φαίνεται πως επέστρεψαν αποφασισμένοι να κάνουν τον παίκτη δικό τους...

Με την ΑΕΚ συνδέθηκε εκ νέου το όνομα του Γιάννη Παπανικολάου, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη!

 Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη Ράκοβ, ενώ έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες των Κιτρινόμαυρων πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο. Τελικά, από το 2020 βρίσκεται στην Πολωνία.

Με τη Ράκοβ κατέκτησε δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις, είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Αλμέιδα. Η κύρια θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά έχει αγωνιστεί και ως 8άρι, εσωτερικός μέσος, ακραίος αλλά και στόπερ,

Το συμβόλαιό του με τη Ράκοβ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά η ΑΕΚ να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο με την πολωνική ομάδα λόγω του Στράτου Σβάρνα.

Κάπου εδώ, όμως, τα ευχάριστα σταματούν για τους Κιτρινόμαυρους, δεδομένου ότι τον περασμένο Γενάρη ο Παναικολάου είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, πλην της Ένωσης. Μάλιστα, στο Λιμάνι έβλεπαν ζεστά την περίπτωσή του αν αποχωρούσε με μεταγραφή ο Σισέ, γιατί φαίνεται ότι η Ρακόβ ζητάει 2 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Άρα η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της μπάλα σε αυτό το πεδίο, όσο κι αν αρέσει στον Αλμέιδα ο Παπανικολάου, που μπορεί παράλληλα να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο. Το ίδιο που ισχύει και για τον Ολυμπιακό, δηλαδή, αν αποχωρήσει ο Ρέτσος, καθώς ο Παπανικολάου μπορεί να έχει τη θέση του τρίτου ή τέταρτου στόπερ αλλά, παράλληλα, υπό προϋποθέσεις να δώσει λύσεις και στα χαφ...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ για τον Έλληνα που "ανακάλυψε" ο Πογιέτ - Απογείωση με Ρανιέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags