Facebook Pixel Μαρσέλο: Κούπα για Φλουμινένσε με γκολάρα Μαρσέλο και απόλυση Περέιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-04-10 11:07:00

Κούπα για Φλουμινένσε με γκολάρα Μαρσέλο και απόλυση Περέιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κούπα για Φλουμινένσε με γκολάρα Μαρσέλο και απόλυση Περέιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μαρσέλο επέστρεψε στη Βραζιλία για να παίξει ξανά στη Φλουμινένσε, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και έκανε το «άλμα» στην Ευρώπη για να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαρσέλο: Χθες την οδήγησε στη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Φλαμένγκο και με συνολικό σκορ 4-3 κατάκτησε το τρόπαιο Carioca, στο τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο. 

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός και διακρίθηκε πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στη Βραζιλία. Η ήττα αυτή οδηγεί τη Φλαμένγκο στην απόφαση ν' απολύσει τον Βίτορ Περέιρα από την τεχνική ηγεσία της.

Ο Μαρσέλο ξεκίνησε στη «Φλου» την επαγγελματική του καριέρα πριν υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2007. Εχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 24 Φεβρουαρίου, 16 χρόνια αργότερα, με πέντε τίτλους Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ, ο διάσημος αριστερός μπακ επέστρεψε στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Με τη φανέλα της Φλουμινένσε έπαιξε από το 2005 έως το 2007 στην πρώτη ομάδα, και σε 40 ματς σημείωσε έξι γκολ και είχε τρεις ασίστ, πριν παραχωρηθεί (τον Ιανουάριο του 2007) στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Κάρλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Μαρσέλο στη Βραζιλία - Αυτός ο λόγος που πήγε να... αρπάξει άνθρωπο σε μαγαζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags