Facebook Pixel Γιάννενα: Ραγδαίες εξελίξεις στα Γιάννενα - Προφυλακιστέοι οι πέντε κατηγορούμενοι για την οπαδική συμπλοκή
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-12 20:51:00

Ραγδαίες εξελίξεις στα Γιάννενα - Προφυλακιστέοι οι πέντε κατηγορούμενοι για την οπαδική συμπλοκή

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στα Γιάννενα - Προφυλακιστέοι οι πέντε κατηγορούμενοι για την οπαδική συμπλοκή

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι πέντε από τους έξι συνολικά συλληφθέντες μετά την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα με τη νομοθεσία περί οπαδικής βίας.

Γιάννενα: Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων την περασμένη Παρασκευή στα σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Σήμερα στον ανακριτή μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν και 2 από τους 3 οπαδούς που είχαν αρχικά ταχτοποιηθεί και διέφευγαν της σύλληψης. Όμως μετά την έκδοση εντάλματος οι δύο συνελήφθησαν .Κατά την προσαγωγή του στην Εισαγγελέα ο ένας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή. Όλοι κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων οι οποίοι είναι αδέλφια  Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του σημείωσε πως η προφυλάκιση είναι δικαιολογημένη βάση των στοιχείων και του υλικού που υπάρχουν μέχρι τώρα και ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στο σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ο συνήγορος των υπολοίπων Δημήτρης Νάκος ανέφερε πως κατά την ακροαματική διαδικασία θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες των γεγονότων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου μετά το "όχι" από την Κύπρο - Το γήπεδο που είναι πλέον Νο1 φαβορί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags