Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Ειλημμένη απόφαση για Χάμες - "Τέλος" από Ολυμπιακό, λέει και η "AS" - Οι λόγοι που αποχωρεί
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-13 11:07:00

Ειλημμένη απόφαση για Χάμες - "Τέλος" από Ολυμπιακό, λέει και η "AS" - Οι λόγοι που αποχωρεί

Sportdog Team

Μετά τους συμπατριώτες του Κολομβιανού και ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει... τελειώσει από τον Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώνεται και από Ισπανία μεριά και συγκεκριμένα από την "AS" ότι ο Χάμες Ροντρίγκες θα "κουνήσει μαντήλι" στον Ολυμπιακό και θα αποχωρήσει, χωρίς να καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες με τις οποίες αποκτήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, ο ατζέντης του Χάμες, Ζόρζε Μέντες, έχει αρχίσει ήδη τις επαφές για να βρει την επόμενη ομάδα του πελάτη του, με το ενδιαφέρον από την Τουρκία και τις Μπεσίκτας, Γαλατασαράι να... αναθερμαίνεται.

Ο Χάμες επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις με τις δύο τουρκικές ομάδες, τώρα που διαφαίνεται η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Όσο για τους λόγους που δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία Χάμες-Ερυθρόλευκων; "Δεν του πρότειναν ανανέωση για δύο λόγους. Ο ένας είναι το υψηλό συμβόλαιό του και ο άλλος το γεγονός ότι ο επιθετικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν", γράφει η "ΑS".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έχασε ο Ανιγκό, λάθος με Βαλμπουενά - "Έγκλημα" με Φορτούνη, τέλος οι… επικίνδυνοι - Ούτε μισός εξτρέμ!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags