Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Ραγδαίες εξελίξεις για την έδρα του τελικού Κυπέλλου - Σε ποιο γήπεδο στέλνει επιστολή η ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-13 15:26:00

Ραγδαίες εξελίξεις για την έδρα του τελικού Κυπέλλου - Σε ποιο γήπεδο στέλνει επιστολή η ΕΠΟ!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις για την έδρα του τελικού Κυπέλλου - Σε ποιο γήπεδο στέλνει επιστολή η ΕΠΟ!

Ο Τάκης Μπαλτάκος κάνει... σαφάρι για να βρει την έδρα του τελικού μετά τα "όχι" από Κύπρο και Αχιλλέα Μπέο για Βόλο.

Επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ θα αποστείλει η ΕΠΟ με στόχο να δει τις προϋποθέσεις, αλλά και τη διάθεση της ηγεσίας του σταδίου ώστε να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα βρεθούν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Οι κινήσεις αυτές από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ξεκίνησαν μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε αρχικά από την κυπριακή αστυνομία για τελικό στην Λευκωσία και στη συνέχεια από το "όχι" του Αχιλλέα Μπέου για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού του Βόλου.

Μέσα από την επιστολή της στο ΟΑΚΑ η ΕΠΟ θα επιδιώξει να μάθει αν είναι διαθέσιμο το Ολυμπιακό Στάδιο λόγω των έργων που είναι προγραμματισμένα να γίνουν και για το αν είναι δυνατή η διεξαγωγή στο 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε μέσα από το Metropolis 95.5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

 «Η 24η Μαΐου είναι μια ημερομηνία που παίζει, αλλά επαναλαμβάνω το θέμα είναι να βρούμε γήπεδο. Το ΟΑΚΑ φυσικά είναι μία λύση, όμως δεν το λέει η προκήρυξη. Για να πάμε στο ΟΑΚΑ πρέπει να συμφωνήσουν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Δεν ξέρω στο ΟΑΚΑ κατά πόσο μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό γιατί μαθαίνω ότι γίνονται έργα στο γήπεδο. 

Σαφώς ο ΠΑΟΚ θα αναρωτηθεί γιατί στο ΟΑΚΑ και άλλωστε έχει ζητήσει να μην παίζει στο ΟΑΚΑ με αθηναϊκή ομάδα και γι΄ αυτό εμείς φέτος αλλάξαμε την προκήρυξη και επιλέξαμε ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό. Αν το ΟΑΚΑ μας δώσει το γήπεδο, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αν πάμε σε κεκλεισμένων των θυρών τελικό οπωσδήποτε θα πάμε στο Πανθεσσαλικό όπως λέει κανονικά η προκήρυξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Μπέος: Οι όροι του για να γίνει ο τελικός στον Βόλο - Πρόταση με παιδιά και "μπηχτές" σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags