Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Κολομβιανό σταρ, ο οποίος από τη μεριά του ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και δήλωσε μέλος της οικογένειας της ομάδας.

Πάντως, σε αντίθεση με όσα αναφέρουν οι τοποθετήσεις και των δύο πλευρών σήμερα, ο χωρισμός μόνο φιλικός δεν ήταν. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα to10.gr αναφέρει πως υπήρξε πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Ζοσέ Ανιγκό και τον Χάμες Ροντρίγκες στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, το οποίο συνεχίστηκε και στου Ρέντη.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Του έδωσε μια θέση στην 11άδα ο Ζοσέ Ανιγκό. Πόνταρε στην ποιότητα και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Περίμενε από εκείνον πολλά. Ο Κολομβιανός όμως ήταν ο πρώτος σε μια μακρά λίστα απογοήτευσης εκείνο το βράδυ. Και όταν ο Γάλλος προπονητής αποφάσισε την αντικατάσταση του στην ανάπαυλα με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 2-0; Ο Χάμες αντέδρασε με τρόπο που δεν ταιριάζει ούτε στο όνομα του, ούτε στον προπονητή και τους συμπαίκτες του, ούτε στο συμβόλαιο του αλλά κυρίως στη φανέλα που φορά.

«Είσαι ο Χάμες Ροντρίγκες. Πρέπει να αποτελείς παράδειγμα με την εικόνα σου στο γήπεδο, αλλά και με τη συμπεριφορά σου. Θέλω να βγεις στο γήπεδο και να ζητήσεις συγγνώμη από τους συμπαίκτες σου» του είπε ο Ανιγκό πριν από την προπόνηση της Δευτέρας, και όταν πλέον οι παλμοί είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Ο Κολομβιανός όμως σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο δεν αρπάχτηκε από αυτή την ευκαιρία για να κλείσει η ιστορία της Λεωφόρου αλλά έφυγε για τα αποδυτήρια. Πήρε την τσάντα του και εγκατέλειψε τον Ρέντη! Γιατί; Διότι ακόμη δεν μπορούσε να δεχθεί πως έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα.

Αλλά ο Χάμες δεν έμεινε καν εκεί. Δείχνοντας ξεκάθαρα την ασέβειά του προς τον Ολυμπιακό, δεν εμφανίστηκε στο Ρέντη ούτε την επόμενη ημέρα. Επιβεβαιώνοντας πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει τίποτε περισσότερο από ένα διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ένας μένει από Χάμες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού, Σωκράτη!