Facebook Pixel Γιαν Εμβιλά - Ολυμπιακός: Απίστευτο: Ο Εμβιλά παίζει εδώ και μήνες με πρόβλημα που άλλος στη θέση του θα έμενε μήνες εκτός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-13 21:43:00

Απίστευτο: Ο Εμβιλά παίζει εδώ και μήνες με πρόβλημα που άλλος στη θέση του θα έμενε μήνες εκτός!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ο Εμβιλά παίζει εδώ και μήνες με πρόβλημα που άλλος στη θέση του θα έμενε μήνες εκτός!

Μιλάμε για παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε δύο μήνες και κάνει τέτοια υπερπροσπάθεια. Από εμάς, respect Γιαν Εμβιλά.

Ολυμπιακός: Απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιαν Εμβιλά έπαιξε το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι του και τρίτο σερί 90λεπτο μέσα σε μόλις 10 ημέρες (Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ).

Κι όλα αυτά, ενώ ο Γάλλος χαφ είχε να αγωνιστεί από τις 25 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (0-0). 

Σε εκείνο το "αιώνιο" ντέρμπι ο Εμβιλά σύμφωνα με το to10.gr είχε ραγίσει ένα οστό στο μπροστινό μέρος του αστραγάλου του. Επέστρεψε στη δράση στις 2 Απριλίου και έκτοτε παίζει ασταμάτητα. Είναι προς τιμήν του ότι τόσο καιρό, αγωνίζεται με αυταπάρνηση έχοντας ένα ραγισμένο οστό στον αστράγαλο. Τέτοιος τραυματισμός κανονικά θα κρατούσε άλλους επαγγελματίες εκτός δράσης για μήνες. Ο Εμβιλά όμως παίζει ασταμάτητα, δηλώνοντας συνεχώς "παρών"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags