Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαίο όνομα για αντι-Χάμες στον Ολυμπιακό - "Κόλπο γκρόσο" Μαρινάκη με 10αρι 12 εκατομμυρίων
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-16 13:06:00

Κορυφαίο όνομα για αντι-Χάμες στον Ολυμπιακό - "Κόλπο γκρόσο" Μαρινάκη με 10αρι 12 εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κορυφαίο όνομα για αντι-Χάμες στον Ολυμπιακό - "Κόλπο γκρόσο" Μαρινάκη με 10αρι 12 εκατομμυρίων!

Παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο, "καψούρα" των Πειραιωτών! Μπορεί ο Τύπος να ψάχνει ακόμα τι συνέβη με τον Κολομβιανό άσο, ωστόσο οι Πειραιώτες κοιτάζουν την επόμενη ημέρα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν "κυκλώσε" μία μεγάλη μεταγραφή.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό εδώ και λίγα 24ωρα και η αποχώρησή του όπως ήταν λογικό προκάλεσε ντόρο και στον διεθνή Τύπο. Πρόκειται άλλωστε για ένα τεράστιο όνομα, με μεγάλη καριέρα και τρομερή ποιότητα, παρά τις ιδιομορφίες του χαρακτήρα του που «εμφανίστηκαν» καις την Ελλάδα.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα λοιπόν ασχολούνται με την επόμενη ομάδα του και με το εάν θα παραμείνει στην Ευρώπη ή θα πάει στην Βραζιλία, από όπου και υπάρχει ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπήρξε κι ένα ρεπορτάζ στην Αγγλία που αφορούσε τον διάδοχό του στο Λιμάνι. Γιατί μπορεί η θέση του να καλύπτεται από τους Φορτούνη και Μπιέλ, ωστόσο στο Νησί επιμένουν πως η αποχώρηση του Κολομβιανού, σε συνδυασμό με αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά, ανοίγει τον δρόμο για τον Γκουστάβο Σκάρπα!

Ο 29χρονος άσος που έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά τον Γενάρη κατέληξε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν έχει προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μετράει μόλις 10 συμμετοχές σύνολο και 6 στην Premier League και 178 λεπτά. Έχει... ζόρια δηλαδή ο Σκάρπα των 12.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία στην Αγγλία και ήδη κάποιοι τον βλέπουν σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι, έστω και ως δανεικός. Και οι Πειραιώτες, λόγω ιδιοκτησίας, θα αποτελούσαν ιδανικό προορισμό.

Ο Σκάρπα αποτέλεσε μεγάλη… καψούρα πριν μερικούς μήνες, στο Λιμάνι έχουν άριστη άποψη για τον παίκτη και αυτή δεν χάλασε μετά το ολιγόμηνο πέρασμα του από την Premier. Το αντίθετο μάλιστα. Κάποιοι θεωρούν πως αυτή η παρουσία του στο Νησί, θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο εύκολα πλέον τη νέα σεζόν κι αν δεν… χωράει στη Νότιγχαμ, θα ήταν μία ιδανική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Προσεχώς θα υπάρχουν περισσότερα, καθώς στο Λιμάνι περιμένουν πρώτα να δουν αν θα μείνει ο αγγλικός σύλλογος στην πρώτη κατηγορία και μετά θα πρέπει να αποφασίσει και ο νέος προπονητής, αν θέλει τον Σκάρπα και το σημαντικότερο, αν θέλει να χτίσει μία ομάδα με τρία 10αρια που θα θέλουν να παίζουν βασικοί!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 παίκτες στο… σφυρί ο Ολυμπιακός - Τους διώχνει με 11.5 εκατομμύρια - Η πρώτη μεταγραφή από Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags