ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία έχει μπει η αγωνιστική περίοδος και για τον Δικέφαλο, όπως για όλες τις ομάδες, αν και οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πολλές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος - Για αυτό και έχουν ρίξει το βάρος κυρίως στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε ότι ακόμα και στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τη Λαμία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν εμπιστεύτηκε στην αποστολή τον Γιάννη Μιχαηλίδη! Αυτός, άλλωστε, ήταν ο λόγος που, τελικά, ο Έλληνας άσος συμμετείχε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Μιχαηλίδη και, όπως είπε έγκυρη πηγή από τη Θεσσαλονίκη στο sportdog, το καλοκαίρι θα επιδιώξει να τον πουλήσει. Είναι 23 ετών, διεθνής με την εθνική ομάδα, αριστεροπόδαρος, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν τον θέλει.

Ποια ομάδα μπορεί να ενδιαφερθεί; Τον περασμένο χειμώνα είχε δείξει ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ, ενώ υπάρχουν ομάδες και στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Έλληνα άσο; Φυσικά! Με ποιον τρόπο; Αν πωληθεί το προσεχές καλοκαίρι ο Κουλιεράκης (ένας εκ των Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, λογικά, θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι) ή ο Νάσμπεργκ!

Γιατί Λουτσέσκου και Μπότο δεν είναι αρνητικοί για να παραχωρήσουν και τον Νορβηγό άσο, που το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει ολόκληρο θέμα μέχρι να έρθει και να υπογράψει. Υπάρχουν ελπίδες για την παραμονή του Μιχαηλίδη στην ομάδα δηλαδή, αλλά αυτές αφορούν την πώληση άλλου στόπερ και όχι τη δική του...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο... γκρόσο Σαββίδη - Έτοιμος για διπλή κίνηση που θα τον γιγαντώσει