Η UEFA έβγαλε εκτός της αναμέτρησης Νάπολι-Μίλαν τον Πάβελ Ρατσκόφσκι (είχε οριστεί 4ος ) καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για το ΑΕΚ-Άρης, στη χώρα του όμως υπέπεσε σε σοβαρό λάθος στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Ekstraklasa που ορίστηκε να διευθύνει, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.

Ανάρτηση για το θέμα έκανε ο Τάσος Τσατάλης. «Μέχρι να συνέλθουν οι εδώ αρμόδιοι από τo «ράπισμα» που τους έδωσε η πολωνική ομοσπονδία, τον κράζει πάλι όλη η χώρα του τον Ρατσκόφσκι για τα κατορθώματα -και- στο Σταλ – Λέγκνιτσα. Δεν σας βγαίνει με τίποτα το έργο παιδιά.

Πως σας ξέφυγε όμως και δεν είχατε στο πρωτοσέλιδο και στα διαδικτυακά «δεκάρικα»,  ότι η UEFA τον... ξέχασε επιδεικτικά από το Νάπολι – Μίλαν που θα ήταν κανονικά τέταρτος; Αδυνατώ να πιστέψω πως πνίγηκε επειδή δεν βολεύει τις ψευτιές της προπαγάνδας. Αποκλείεται. Απλά σας ξέφυγε...

Ό,τι και να κάνετε το ψέμα θα σας κυνηγάει. Και κρίμα και για όσους τυφλωμένοι, το υιοθέτησαν ΚΑΙ αυτό», ανέφερε το ποστ του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πάβελ Ρατσκόφσκι είχε διαπληκτισμό με επιβάτες της πήσης Βαρσοβία-Αθήνα, οι οποίοι κατήγγειλαν, ότι ήταν σε κατάσταση μέθης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, άλλαξε τη σύνθεση του διαιτητικού τιμ και έτσι το παιχνίδι διηύθυνε ο Διαμαντόπουλος. Ο Πολωνός διαιτητής διέψευσε πως είχε κάνει χρήση αλκοόλ. Μάλιστα στα ΜΜΕ κυκλοφόρησαν αλκοτέστ που ήταν αρνητικά.