Facebook Pixel Άρης: Τεράστια επιτυχία Καρυπίδη με Πάλμα - Το project, η επένδυση και η... εκτόξευση που έρχεται
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 19:41:00

Τεράστια επιτυχία Καρυπίδη με Πάλμα - Το project, η επένδυση και η... εκτόξευση που έρχεται

Sportdog Team
Τεράστια επιτυχία Καρυπίδη με Πάλμα - Το project, η επένδυση και η... εκτόξευση που έρχεται

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Άρης προχώρησε σε μια μεταγραφή, ενός αγνώστου 21χρονου ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα.

Άρης: Τον Ιανουάριο του 2022, ο Άρης προχώρησε σε μια μεταγραφή, ενός αγνώστου 21χρονου ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα. Ελάχιστα (ως καθόλου) πράγματα ήταν γνωστά για τον Λουίς Πάλμα, όταν οι Κιτρινόμαυροι ανακοίνωναν την απόκτησή του, πληρώνοντας μάλιστα κι ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ, για να τον υπογράψουν για 4,5 χρόνια.

Σήμερα, έναν χρόνο και κάτι μήνες μετά, εκείνος ο άγνωστος πιτσιρικάς, έχει εξελιχθεί στο πιο βασικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Και απ’ ότι φαίνεται το καλοκαίρι θα «φορεθεί» πολύ το όνομά του σε μεταγραφικά σενάρια. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, το προηγούμενο διάστημα απορρίφθηκαν κάποιες προτάσεις, με τον Άρη να έχει θέσει την τιμή πώλησής του στα 5 εκατ. ευρώ.

Ντιναμό Κιέβου, Ρέιντζερς, MLS και Άντερλεχτ

Η Ρέιντζερς τον έχει στη λίστα της κι έστειλε τουλάχιστον δύο φορές άνθρωπό της για να τον δει στην Ελλάδα. Η Άντερλεχτ, όπως λένε οι Βέλγοι, έκανε πρόταση 3 εκατ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη, αλλά ο Άρης την απέρριψε.

Μερικούς μήνες νωρίτερα, ομάδα από τις ΗΠΑ και το MLS πρόσφερε 2 εκατ. ευρώ, ενώ πρόταση ήρθε και από την Ουκρανία και την Ντιναμό Κιέβου ύψους 1.5 εκατ. ευρώ. Αμφότερες απορρίφθηκαν ασυζητητί, διότι κρίθηκαν πολύ χαμηλές οικονομικά.

Γερμανία, Γαλλία και Βραζιλία

Βέβαια οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο αυτές που έγιναν γνωστές, καθώς για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, κάνουν… scouting, ομάδες και από άλλες χώρες. Γερμανοί και Γάλλοι έχουν στην transfer list τους τον Λούις Πάλμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από τη Βραζιλία. Προφανώς μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν κι άλλες «κρούσεις», ενδεχομένως και προτάσεις από ομάδες που δεν έχουν… κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Το συμβόλαιο και η επένδυση

Όπως προαναφέραμε ο Άρης πλήρωσε περίπου 200.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του Λούις Πάλμα από την Βίντα, τον Ιανουάριο του 2022. Από τότε μέχρι σήμερα ο 23χρονος έχει εκτοξεύσει την αξία του. Και προφανώς σε αυτό πατάει και ο Άρης και ζητάει περίπου 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει σε όποια ομάδα επιθυμεί να τον πάρει. Ήτοι μιλάμε μακράν για μία από τις πιο πετυχημένες ποδοσφαιρικές και οικονομικές επενδύσεις στην ιστορία των Κιτρινόμαυρων.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η παράμετρος του συμβολαίου του. Το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και σε αυτό δεν υπάρχει καμία ρήτρα. Άρα, ο Άρης κάνει… κουμάντο στα λεφτά. Σίγουρα όμως, το φετινό καλοκαίρι θα είναι κομβικής σημασίας, διότι αν οι Θεσσαλονικείς πάρουν τα λεφτά που επιθυμούν, τότε ο παίκτης θα πωληθεί. Κάτι που προφανώς γνωρίζει πλέον και ο ίδιος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε… Αταμάν - Επένδυση 13 εκατ. στον Ολυμπιακό - Υπογράφει top όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags