Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ηχηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε… Αταμάν - Επένδυση 13 εκατ. στον Ολυμπιακό - Υπογράφει top όνομα!
Μπάσκετ
| 2023-04-18 10:00:00

Ηχηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε… Αταμάν - Επένδυση 13 εκατ. στον Ολυμπιακό - Υπογράφει top όνομα!

Εκτοξεύουν το μπάτζετ για να κυριαρχήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη! Τη στιγμή που οι Πράσινοι ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τον Τούρκο προπονητή και να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ τους, οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών ρίχνουν πάρα πολλά χρήματα για να... εξασφαλίσουν τις κούπες.

Ολυμπιακός: Μπαράζ ανακοινώσεων το τελευταίο διάστημα στο Λιμάνι, δεδομένου ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αργά και σταθερά έχουν ανανεώσει το μισό ρόστερ που τους ενδιαφέρει και, εννοείται, συνεχίζουν.

Θυμίζουμε ότι έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα οι Φαλ, Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ και Ουόκαπ, με την ΚΑΕ να δίνει περίπου 12 εκατ. ευρώ για αυτά τα συμβόλαια, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι θέλει να κρατήσει όλο τον κορμό του από ξένους και Έλληνες παίκτες τα επόμενα τρία χρόνια. Μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό!

Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ανανεώσει, εκείνος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Και το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι εκείνοι που θα πάρουν σίγουρα σειρά, είναι οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου!

Αμφότεροι είναι σημαίες στην ομάδα και έχει ληφθεί η απόφαση να υπογράψουν νέα συμβόλαια.Ειδικά από τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι καιροφυλακτεί για τον Σλούκα, ενώ και ο Παπανικολάου έχει πράγματα για να δώσει.

Ο Ολυμπιακός, φυσικά, έχει κι άλλους παίκτες που θέλει να επιβραβεύσει, αλλά θέση τώρα στη σειρά έχουν οι Σλούκας και Παπανικολάου.

Ποιοι είναι εκείνοι που περιμένουν, στο βάθος, κλήση; Ο Κάαναν πιθανότατα όχι, όπως και ο Μπολομπόι. Σε αντίθεση με τους Λαρεντζάκη, Πίτερς και Μπλακ, που όλα δείχνουν ότι θα είναι στο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα κορυφαίος ψηλός - Θέλουν και… Παπαπέτρου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags