Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Η πρώτη μεταγραφή που ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - "Τελειώνει" δύο κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 22:21:00

Η πρώτη μεταγραφή που ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - "Τελειώνει" δύο κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η πρώτη μεταγραφή που ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη - "Τελειώνει" δύο κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός χτίζει από τώρα την ομάδα για τη νέα σεζόν. Σταδιακά από πέρυσι αλλάζει τα πάντα στην ομάδα και αυτό θα συνεχιστεί και σε λίγους μήνες. Ποιον θέλει να φέρει στα Σπάτα, ποιος αποχωρεί και ποιος χάνει τη θέση του στην 11αδα;

ΑΕΚ: Ανεβασμένη είναι αυτή την περίοδο η Ένωση, στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα παρουσιάζει τόσο καλό πρόσωπο.

Αφενός είναι η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Αλμέιδα στον τομέα της ψυχολογίας και της προετοιμασίας σε αθλητικό επίπεδο, αφού οι παίκτες του είναι μηχανές που οργώνουν στο γήπεδο. Υπάρχει, όμως, και μια άλλη παράμετρος που έχει κάνει τους Κιτρινόμαυρους να είναι... διαφορετικοί αυτό το διάστημα, αφού ο Αργεντινός προπονητής και το τιμ του έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό στην ομάδα.

Τι είναι αυτό; Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος ο Ματίας Αλμέιδα και η ΑΕΚ παρουσιάζει άλλο πρόσωπο. Η Ένωση στα πλέι οφ παρουσιάζεται συμπαγές, πιο κόμπακτ και θωρακισμένο σύνολο, που όχι μόνο μουντάρει τον αντίπαλο αλλά και όταν βρίσκει την ευκαιρία σκοράρει και τον τελειώνει.

Ο Αλμέιδα κάνει εξαιρετική δουλειά από την αρχή τής σεζόν στους Κιτρινόμαυρους αλλά φαίνεται ακόμα και τώρα, στο φινάλε τής αγωνιστικής περιόδου, συνεχίζει να προσθέτει πράγματα στο παιχνίδια της ομάδας του και να της δίνει νέα στοιχεία.

Γιατί τα κλειδιά τού συλλόγου τα έχει πάρει και είναι ξεκάθαρο ότι από τώρα χτίζει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, όπως σας έχει γράψει και σε άλλη ρεπορτάζ το Sportdog.gr, η πρώτη μεταγραφή που έχει ζητήσει είναι η στόπερ και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς δύσκολα θα παραμείνει ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως δύσκολα θα λογίζεται και ως βασικός ο Ντομαγκόι Βίντα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Κοκόριν - Επαφές με Φιορεντίνα, συμβόλαιο 1.1 εκατ. - Πρόλαβε Γκατούζο ο Μπιέλιτσα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags