Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντρέα Πίρλο: "Πίρλο μαζί με Μπορίνι στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό έφυγε από τη Γιουβέντους - Αλλάζει όλη την επίθεση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-20 18:44:00

"Πίρλο μαζί με Μπορίνι στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό έφυγε από τη Γιουβέντους - Αλλάζει όλη την επίθεση"

του Γιώργου Κτενά
"Πίρλο μαζί με Μπορίνι στον Ολυμπιακό -  Γι’ αυτό έφυγε από τη Γιουβέντους - Αλλάζει όλη την επίθεση"

Η θετική απάντηση του Ιταλού και πώς βρέθηκε στην Τουρκία. Γιατί είναι θετικός να αναλάβει μία ομάδα με ευρωπαϊκη προοπτική, ποιο είναι το προπονητικό του προφίλ και οι μεταγραφές που θα μπορούσε να φέρει στο Λιμάνι, εφόσον υπάρξει συμφωνία.

Ολυμπιακός - Αντρέα Πίρλο: Ένα όνομα με βαρύ βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής αλλά και αρκετές περγαμηνές ως προπονητής "'εσκασε" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται ότι έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους Πειραιώτες.

Είναι ρεαλιστικός ο στόχος να έρθει στην Ελλάδα ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους; Κι αν ναι, τι είναι αυτό που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό αλλά και ποιους παίκτες μπορεί να φέρει μαζί του;

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες.

"Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό - Επιθετικό ποδόσφαιρο - Μπορεί να φέρει τον Φάμπιο Μπορίνι"

"Έκανε μια καλή χρονιά στη Γιουβέντους και είχε βγει 4ος χωρίς να έχει προπονήσει ποτέ και πουθενά, γιατί είχε προσληφθεί για την ομάδα Νέων αρχικά. Δεν παρουσίασε κάτι το εξαιρετικό. Με τετράδα έπαιζε στην άμυνα, κάποιες φορές και με τριάδα και εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη μέσα στην Μπολόνια. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια που δεν είχε πάρει η Γιουβέντους το πρωτάθλημα. Μέτρησε πολύ στην αποχώρησή του το γεγονός ότι αποκλειστηκε πρόωρα από το Τσάμπιονς Λιγκ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Τι μπορεί να δώσει αν έρθει - Πώς παίζουν οι ομάδες του

"Σίγουρα μπορεί να φέρει παίκτες από την Ιταλία, που γνωρίζει καλά. Και στην Τουρκία έχει ήδη αρκετούς. Αγωνιστικά, θα μπορούσε να έχει μια επιθετική ιδέα ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό".

Είναι ρεαλιστικό να έρθει στον Ολυμπιακό;

"Στην Τουρκία έχουν αρκετά χρήματα ακόμα και μικρομεσαίες ομάδες. Νομίζω ότι στην ομάδα που είναι, στην Καραγκιουμρούκ, είχαν εμπλακεί και Ιταλοί επενδυτές. Θεωρώ ότι είναι ρεαλιστικό να έρθει στον Ολυμπιακό εφόσον πήγε στην Τουρκία. Ειδικά για μια ομάδα με ευρωπαϊκό κίνητρο".

Θα μπορούσε να φέρει κάποιον από την Τουρκία;

"Στην τουρκική ομάδα είχε πάρει τον Φάμπιο Μπορίνι, ικανό επιθετικό που για ένα διάστημα ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Θα μπορούσε να έρθει μαζί του. Όπως και ο Ματέο Ρίτσι, 28 ετών, μέσος, με καλή πάσα και καλές στατικές φάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλμπεργκ στα στόπερ ο Ολυμπιακός - "Δυνατός, δεν φοβάται, μπαίνει στις φάσεις - Βάλ’τον με Παπασταθόπουλο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags