Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα - ΑΕΚ: Κλείνει... μόνος του μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Δίνει δύο εκατ. ο Μελισσανίδης - "Καμπανάκι" για ξένο άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-22 15:00:00

Κλείνει... μόνος του μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Δίνει δύο εκατ. ο Μελισσανίδης - "Καμπανάκι" για ξένο άσο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κλείνει... μόνος του μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Δίνει δύο εκατ. ο Μελισσανίδης - "Καμπανάκι" για ξένο άσο!

Το πρώτο όνομα που ζήτησε και ποιοι κινδυνεύουν στο ρόστερ. Ο Αργεντινός προπονητής ετοιμάζει την Ένωση για την τελική ευθεία της σεζόν, όπου η ομάδα διεδικεί τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο, ωστόσο παράλληλα ήδη από τώρα δουλεύει για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Είναι δεδομένο πως από το εσωτερικό της ΑΕΚ δεν προκύπτει τίποτα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μιάς και το timing για κάτι τέτοιο δεν είναι το σωστό. Όλοι στον σύλλογο… ζουν και αναπνέουν για την επιστροφή στους τίτλους, αφού η ομάδα έχει μπροστά της τον τελικό Κυπέλλου και έξι ακόμα αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα, ώστε να πετύχει τον μεγάλο στόχο του νταμπλ.

Ωστόσο, κάθε μεγάλη ομάδα έχει ανά πάσα στιγμή κάνει κάποια προεργασία για τον καλοκαιρινό προγραμματισμό, έστω και αν δεν το επικοινωνεί δημοσίως. Οι μεταγραφικοί στόχοι δεν αρχίζουν να τσεκάρονται… ξαφνικά τον Ιούνιο, αντιθέτως υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που παρακολουθούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει ο Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, ένας εξτρέμ που απολαμβάνει την εκτίμηση του Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε ο Αργεντίνος τεχνικός τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνύπαρξή τους στις ΗΠΑ και τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. Δεν είναι τυχαίο που τον περασμένο Ιανουάριο προσπάθησε να τον φέρει στην ΑΕΚ, με τη μεταγραφή να κολλά στο «βέτο» που έθεσε η Σαν Χοσέ για να κρατήσει τον παίκτη. Ο Κικάνοβιτς ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα και οι Κιτρινόμαυροι εμφανίζονταν διατεθειμένοι να προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι Αμερικανοί ζήτησαν περισσότερα χρήματα με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλμέιδα δεν έχει… ξεχάσει τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η ΑΕΚ να επανέλθει για την περίπτωσή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Εξάλλου ο προπονητής της Ένωσης αρέσκεται στο να προκρίνει δοκιμασμένες λύσεις, δηλαδή παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί επιτυχημένα στα παρελθόν, με τρανό παράδειγμα τον Πινέδα.

Το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ αριθμεί αρκετές ποιοτικές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο δεν αποκλείεται η απόκτηση εξτρέμ να βρεθεί εκ νέου στο προσκήνιο. Ο Αλμέιδα δεν έχει πάρει όσα περίμενε από τον Πάολο Φερνάντες, ενώ κάθε άλλο παρά δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο Μαροκινός έχει πατήσει τα 36 του χρόνια, με τον Αργεντινός κόουτς πάντως να επιμένει να τον στηρίζει, όπως σας έχει ξαναγράψει το sportdog.gr!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα... άκρα η κόντρα Μελισσανίδη-Αλαφούζου - "Πόρτα" σε Sport-FM από την OPAP Arena!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags