Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Μόνος του έπεσε ο Βίντα, πέναλτι για Ολυμπιακό - Κυνηγούσαν να τον κλωτσήσουν, τιμωρία 3 αγωνιστικές"
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-24 13:50:00

"Μόνος του έπεσε ο Βίντα, πέναλτι για Ολυμπιακό - Κυνηγούσαν να τον κλωτσήσουν, τιμωρία 3 αγωνιστικές"

του Νίκου Στεργίου
"Μόνος του έπεσε ο Βίντα, πέναλτι για Ολυμπιακό - Κυνηγούσαν να τον κλωτσήσουν, τιμωρία 3 αγωνιστικές"

"Άκυρο το 3ο γκολ, κόκκινη Σιμάνσκι - Πέναλτι στον Ιωαννίδη"! Ο Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι στο Φάληρο, δικαιώνει τους Πειραιώτες που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Μάσα και αναρωτιέται αν ήταν αυτή ιταλική διαιτησία;

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η διαιτησία τού Νταβίντε Μάσα στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ενώ σκόνη έχει σηκωθεί και για ορισμένες φάσεις στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Βοργιά, πρώην διεθνή διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας, προκειμένου να μας βοηθήσει να καταλήξουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για όλα όσα ακούγονται και γράφονται σήμερα.

"Δεν ήταν πέναλτι της ΑΕΚ - 3 αγωνιστικές τιμωρία στο Καραϊσκάκη - Αποβολή Σιμάνσκι - Φάουλ Άμραμπατ πριν το 3ο γκολ"

"Είναι ιταλική διαιτησία ήταν αυτή; Φοβερό το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ και μετά ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο για τον διαιτητή που δεν σφύριξε τίποτα σωστά", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος διαιτητής και στη συνέχεια πρόσθεσε για την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού στο τέλος και το κυνηγητό προς τον διαιτητή: "Θλίψη που τον κυνηγούσαν να τον φτύσουν και να τον κλωτσήσουν. Δεν κάνεις αυτοδικία ακόμα κι αν έχεις αδικηθεί, δεν είναι σωστό ο,τι έγινε. Αν ήταν στο γήπεδο παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ θα είχε 3 αγωνιστικές τιμωρία για την έδρα.

Οι φάσεις που μας απασχολήσαν στο Φάληρο;

"Δεν ήταν το πέναλτι της ΑΕΚ, δεν ακουμπάει κανείς τον παίκτη που πέφτει. Αυτό που ζήτησε ο Ολυμπιακός ήταν καθαρό πέναλτι, γιατί ο Βίντα σπρώχνει τον Μπακαμπού. Και η φάση με τον Βαλμπουενά είναι αποβολή, γιατί ο Σιμάνσκι τον πατάει με τις τάπες, φάση για σεμινάριο διαιτησίας".

Υπάρχει και η φάση με το Άμραμπατ πριν από το 3ο γκολ της ΑΕΚ.

ραβάει και σπρώχνει τον αμυντικό, φαση για σεμινάριο υψηλού επιπέδου, η  μπάλα σταματάει. Ήταν γκολ ποίημα το 3ο της ΑΕΚ αλλά, δυστυχώς, είχε προηγηθεί φάουλ".

Δείτε τις φάσεις και τα χθεσινά σχόλια του Αριστομένη Κουτσιάυτη:

"Πέναλτι του Ιωαννίδη - Κίτρινη σε Κουρμπέλη - Θα τελειώσουν τα πλέι οφ;"

Στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός;

"Στη φάση με το πέναλτι του Ιωαννίδη, του πάτησε το πόδι άρα με βάση τον κανονισμό είναι πέναλτι. Η φάση που ζητούν αποβολη του Κουρμπέλη από τον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι ήταν για κίτρινη κάρτα ΄και όχι πιο σοβαρή παράβαση".

Τέλος, πείτε μας πώς βλέπετε τη διαμόρφωση που υπάρχει στον βαθμολογικό πίνακα πια;

"Το πρωτάθλημα το διεδκούν δύο ομάδες πια, είχα προβλέψει ότι μπορεί να μην τελειώσουν τα πλέι οφ, όλα γίνονται για τα χρήματα και για τους ομίλους  του Τσάμπιονς Λιγκ - Δεν τους ενδιαφέρει να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν λύσεις, μπορούμε να τις προτείνουμε, αλλά κάθε φορά βρίσκουν έναν τύπου Μπαλτάκο, που κάνει ότι τα ξέρει όλα, και πετούν μι εμπειρία 40 ετών που έχουν κάποιοι στο ποδόσφαιρο".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι διαιτητές είδαν "εύνοια" ΑΕΚ και δικαιώνουν Ολυμπιακό - Πέναλτι Μπακαμπού, κόκκινη και… θέατρο (Vid)


Δείτε τις φάσεις και τα χθεσινά σχόλια του Ηλία Σπάθα:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags