Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες - Ολυμπιακός: "Κατρακύλα" για Χάμες - "Βρώμικο πρωτάθλημα και στημένα παιχνίδια - Γι’ αυτό δεν πέτυχε στον Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-25 14:03:00

"Κατρακύλα" για Χάμες - "Βρώμικο πρωτάθλημα και στημένα παιχνίδια - Γι’ αυτό δεν πέτυχε στον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
"Κατρακύλα" για Χάμες - "Βρώμικο πρωτάθλημα και στημένα παιχνίδια - Γι’ αυτό δεν πέτυχε στον Ολυμπιακό"!

Έκπληξη με το σενάριο που κυκλοφορεί για τον Κολομβιανό! Ποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Ροντρίγκες μετά την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες και γιατί θα είναι τεράστιο... πισωγύρισμα για την καριέρα του;

Ολυμπιακός: Ένα παράξενο σενάριο έφερε στην επικαιρότητα δημοσίευμα του "Tribun News" για το μέλλον τού Χάμες Ροντρίγκες, καθώς υπάρχει ομάδα από την Ινδονησία που θέλει να τον ντύσει με τη φανέλα της και του δίνει το βάρος του σε χρυσάφι για να το πετύχει.

Πρόκειται για την Persib Bandung, που φέτος βρέθηκε τρίτη στη βαθμολογία και μακριά από την κορυφή, με το ίδιο ρεπορτάζ να αναφέρει ότι πρόταση που του έχει καταθέσει θα τον κάνει τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της Ινδονήσιας και, πλέον, αναμενουν την απάντηση του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο του πλανήτη, προκειμένου να δούμε τι και αν είναι αλήθεια για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού. Γιατί αν έφυγε από το Λιμάνι για να βρεθεί στην Ινδονησία και να παίξει μπάλα, τότε τα λόγια είναι περιττά.

"Βρώμικο πρωτάθλημα και στημένα παιχνίδια - Αστέρι εκεί ο Κρέμντσικ - Για αυτό δεν πήγε καλά ο Χάμες στον Ολυμπιακό"

"Το πρωτάθλημα εκεί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, αποκλείονται από τον πρώτο γύρο των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα για στημένα παιχνίδια, είναι πολύ βρώμικο πρωτάθλημα, ούτε καν VAR δεν έχει. Αυτή η ομάδα είναι δύναμη βέβαια, αλλά δε νομίζω να ισχύει κάτι. Έχουν και πολύ χαμηλά συμβόλαια. Για να καταλάβεις, το αστέρι εκεί είναι ο Μάικλ Κρέμντσικ, ο Τσέχος επιθετικός που είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ> Ήδη από το 2025 στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας θα χωριστεί σε τρία επίπεδα, στην πρώτη κατηγορία θα είναι 24 ομάδες. Για να καταλάβεις το πρωτάθλημα Ινδονησίας θα είναι στο τρίτο επίπεδο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος, που για μια ακόμα φορά ήταν διαφωτιστικός για το τι συμβαίνει σε πρωταθλήματα που σπάνια μας απασχολούν στην Ελλάδα.

Ο Δ, Σιώρης, άλλωστε, ήταν ο μοναδικός που είχε δηλώσει στο sportdog τόσο όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ότι δεν προέρχονται από καλή σεζόν και δεν θα είναι εύκολο να κάνουν τη διαφορά.

"Για τον Χάμες επιβεβαιωθηκαν όσα είχαμε πει παλιότερα στο sportdog και δεν το λέω για να ακούσω μπράβο. Τα ίδια είχα πει και για τον Γκάρι όταν είχε έρθει. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν είχαν φτάσει στην Ελλάδα και αυτό φάνηκε από την πορεία τους με τον Ολυμπιακό", συμπλήρωσε.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θ7: "Ο χειρότερος Ολυμπιακός της 12ετίας - Διώξτους από δίπλα σου Μαρινάκη - Στα στριπτιτζάδικα ο Χάμες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags