Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μεγάλη "θυσία" ο… Survivor Φορτούνης - Άλλαξε στο Λιμάνι ο Πασχαλάκης - Οτσόα αντί Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-25 19:00:00

Μεγάλη "θυσία" ο… Survivor Φορτούνης - Άλλαξε στο Λιμάνι ο Πασχαλάκης - Οτσόα αντί Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Μεγάλη "θυσία" ο… Survivor Φορτούνης - Άλλαξε στο Λιμάνι ο Πασχαλάκης - Οτσόα αντί Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

Η συμφωνία του Έλληνα άσου με Μαρινάκη για την επιστροφή! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για τη μεγάλη δικαίωση του "Φόρτου" στη φετινή σεζόν και για όσους... εκτέθηκαν με την περίπτωσή του, σχολιάζει την εξαιρετική σεζόν του «ερυθρόλευκου» κίπερ και κάνει τη σύγκριση με τον Αθανασιάδη, που δεν αποκλείεται να έχει έξτρα ανταγωνισμό από το καλοκαίρι στην Ένωση.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η μεγάλη δικαίωση του... Survivor Κώστα Φορτούνη, σε μια αποτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού... Ποια ήταν η μοναδική θέση που η ΑΕΚ υστερούσε του Ολυμπιακού στο τελευταίο ντέρμπι; Ποιος είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League, μέσα μάλιστα από μεγάλο συναγωνισμό; Η άτυπη σύγκριση Πινέδα - Χουάνγκ και τα "ελαφρυντικά"  που πρέπει να δοθούν στον Νοτιοκορεάτη χαφ... Τα θέματα του σημερινού "Ευαγγελιστή"

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ/1: σε μια απολύτως αποτυχημένη σεζόν για τον Ολυμπιακό βρήκε την δική του μεγάλη δικαίωση. Ο Μαρτίνς δεν τον ήθελε και προσπάθησε να τον εξαφανίσει... Το κλαμπ κάποια στιγμή τον είχε στην λίστα των προς αποχώρηση παικτών... Μερίδα οπαδών και ΜΜΕ τον απαξίωναν... Αποκτήθηκαν τρία 10άρια - Χάμες/Ζιγκερνάγκελ/Μπέιλ- για τα οποία πληρώθηκαν σε transfer fee/συμβόλαια/προμήθειες αυτή την σεζόν πάνω απο 13.000.000 ευρώ... Τόσο ο Μίτσελ, όσο και ο Ανιγκό στο σύστημα -  παγκόσμια πατέντα (με τρια "10άρια") τον "εξόριζαν" συνήθως στα άκρα για να χωράνε είτε ο Χάμες, είτε ο Βαλμπουενά!! Για να φτάσουμε στα τέλη Απριλίου κι άπαντες να αναγνωρίζουν τα εξής : α) πως ο Κώστας Φορτούνης είναι ο καλύτερος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, β) πως ο Φορτούνης δικαιωματικά θα πρέπει να παίζει στην θέση "10", γ) πως την νέα σεζόν, στον βασικό κορμό του Ολυμπιακού ο Φορτούνης θα πρέπει να έχει την ίδια χρησιμότητα/βαρύτητα/επίδραση με τους Πασχαλάκη-Χουάνγκ-Ροντινέι-Μπακαμπού-Εμβιλά!!

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ/2: απέδειξε αυτή την σεζόν πως γουστάρει την ομάδα του και είναι στρατιώτης της. Για να μείνει και να παίζει δέχτηκε την μείωση αποδοχών. Κάθισε δούλεψε, γύρισε τον διακόπτη και πλέον είναι στην πιο φιτ κατάσταση της καριέρας του, προσπαθώντας να βγάζει κι εντάσεις στο παιχνίδι του αλλά και να μαρκάρει. Άφησε το εγώ του υπέρ της ομάδας, κάτι, για παράδειγμα, που δεν έκανε ο σταρ Χάμες. Κάπως έτσι βλέπουμε ένα Φορτούνη να κάνει την διαφορά, σε μια σεζόν που δεν έκανε/ακολούθησε καν την καλοκαιρινή προετοιμασία λόγω "αποβολής" του από τον Μαρτίνς...

 

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ -ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ/1: ο πρώτος στο γκολ του Ολυμπιακού έχει κάνει...κακά πάνω του όταν του γυρίζει την μπάλα αιφνιδιαστικά ο Ρότα και γλιστράει διώχνοντας την μπάλα. Το χειρότερο χωρίς να δει καν αν είχε βγει αράουτ ή κόρνερ, άρχισε να φωνάζει ενω η φάση συνεχιζόταν(με τα γνωστά αποτελέσματα). Ο δεύτερος μόλις στο 5', στην πρώτη μεγάλη φάση της ΑΕΚ στον αγώνα, κάνει μια εκπληκτική απόκρουση/στοπ στο σουτ του Ελίασον!! Αυτή ήταν και η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης", η μοναδική θέση - του τερματοφύλακα - που οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν εμφανώς να υπερτερούν! Ακόμη και η  άτυπη σύγκριση Πινέδα - Χουάνγκ ήταν σαφώς υπέρ του Μεξικάνου, αν και ο Νοτιοκορεάτης έχει την επαρκή δικαιολογία πως είναι σε μια ομάδα χωρίς ξεκάθαρο πλάνο και ρόλους κι έτσι αναγκάζεται να κάνει πολλές...δουλειές (δεν έχει και ένα προπονητή όπως ο...Αλμέϊδα).

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ -ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ/2: καλός τερματοφύλακας ο Αθανασιάδης αλλά δεν είναι... Πασχαλάκης! Ούτε απο πλευρας ταλέντου/προσόντων, ούτε από θέμα... φόβου!  "Βig Aλεξ" είναι τερματοφυλακάρα αλλά κάπου με την ... τρέλα του αδίκησε τον εαυτό του. Η τελευταία του σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν εξίσου σούπερ αλλά πλέον στον Ολυμπιακό δείχνει πιο σοβαρός και ώριμος από ποτέ. Λές και τον άλλαξε το περιβάλλον.

Αντικειμενικά ο Πασχαλάκης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του φετινού πρωταθλήματος, σε μια σεζόν μάλιστα με σπουδαίους κίπερ (Μανδάς, Μπρινιόλι, Κοτάρσκι). Για να επιστρέψω στην ΑΕΚ της... επόμενης σεζόν, από την στιγμή που στον Ρόα δεν κάνει για βασικός ο Στάνκοβιτς και ο Αυστριακός θα φύγει, η ομάδα θα πρέπει οπωσδήποτε να πάει σε τερματοφύλακα προσωπικότητα. Μια τέτοια θα μπορούσε να είναι ο Οτσόα έστω και στα 38 του χρόνια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Τεράστιες ευθυνες Ανιγκό - Τον… έκαψε με ΑΕΚ και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags