Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Συζητάει με μεγάλη ελληνική ομάδα ο Πέλκας - Αποφάσισε να γυρίσει - Υπογράφει και... φεύγει από Φενέρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-27 10:30:00

Συζητάει με μεγάλη ελληνική ομάδα ο Πέλκας - Αποφάσισε να γυρίσει - Υπογράφει και... φεύγει από Φενέρ!

Οι Μιχείες

Οι πρώτες επαφές με την ηγεσία, τον θέλει ο κόουτς! Ο 30χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στην Αγγλία και παρότι οι Τούρκοι έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν αυτόματα το συμβόλαιό του, ο ίδιος επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 202Ο όταν ο Δημήτρης Πέλκας έπαιρνε μεταγραφή στην Φενέρ με transfer fee 2.200.000 ευρώ. Ο διεθνής μέσος ουσιαστικά αποχώρησε τότε με... καθυστέρηση δυο χρόνων για την Τουρκία αφού και καλοκαίρι του 2018 είχε (πολύ μεγαλύτερη) προσφορά αλλά οι Ιβάν και Λουτσέσκου τον κράτησαν στην Τούμπα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν (που το πήρε).

Ο Πέλκας, που τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 30 του χρόνια, μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη αφού φαίνεται πως έχει μπει στο μυαλό του για τα καλά ο ποδοσφαιρικός επαναπατρισμός. Την νέα σεζόν σίγουρα δεν θα μείνει στην Χαλ και στην "σκληρή" Τσάμπιονσιπ, παρότι δεν τα πήγε κι άσχημα (25 ματς/2 γκολ/1ασίστ), σε μια μέτρια ομάδα. 

Θεωρητικά το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο, αλλά είναι στο...χέρι της Φενέρ να προχωρήσει σε μονομερή ανανέωση του ως το 2024! Μια Φενέρ που θα αλλάξει προπονητή (φεύγει ο Ζεσούς στον οποίο δεν έκανε ο Πέλκας) και είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσει την οψιόν μονοετούς ανανέωσης συμβόλαιου του διεθνή Έλληνα μέσου , βασικά για να μην τον χάσει τσάμπα! Βλέπετε στην Φενέρ γνωρίζουν πως ο Πέλκας θα έχει... ζήτηση από διάφορες ομάδες,εντός και εκτός Τουρκίας ενώ και η χρηματιστηριακή του αξία δεν είναι μικρή (3.200.000 ευρώ)!

Στην στήλη, λοιπόν, μεταφέρθηκε η πληροφορία (από... πρώτο χέρι) πως παίζει δυνατά η επιστροφή του στην Τούμπα το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά από μια 3ετή απουσία! Είναι μια επιθυμία (όχι πρόσφατη) τόσο του κλαμπ, όσο και του άσου, που σίγουρα θα χαροποιούσε και τον Λουτσέσκου.

Τι λέει το φρέσκο ρεπορτάζ; Πως ήδη ο Πέλκας έχει κάνει συζητήσεις με την ηγεσία του ΠΑΟΚ για να γυρίσει και είναι μια προοπτική που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.Κάτι που φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί και σε πρώην συμπαίκτες του. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν κι από το αν η Φενέρ ενεργοποιήσει την οψιόν μονοετούς ανανέωσης του. Σίγουρα πάντως θα είναι μια ιστορία που θα έχει διάφορα επεισόδια και ίσως τραβήξει...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έμπνευση, τι γκολάρα! - Ο Πάλμα έπιασε... κορόιδο τον Πασχαλάκη με απευθείας κόρνερ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags