Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Παρατράγουδα" για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΑΕΚ - Επεισοδιακό παρελθόν στην Ελλάδα - Τρία VAR σε 15’ στο Ch. League! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-27 15:15:00

"Παρατράγουδα" για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΑΕΚ - Επεισοδιακό παρελθόν στην Ελλάδα - Τρία VAR σε 15’ στο Ch. League! (Vids)

Sportdog Team
"Παρατράγουδα" για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΑΕΚ - Επεισοδιακό παρελθόν στην Ελλάδα - Τρία VAR σε 15’ στο Ch. League! (Vids)

Ο Αρτούς Σοάρες Ντίαζ ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της χρονιάς στη Λεωφόρο, ωστόσο είναι παλιός γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα, ενώ έχει αφήσει το "στίγμα" του και σε αγώνα για το φετινό Champions League.

Ο Πορτογάλος elite διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να σφυρίξει στην σπουδαία κυριακάτικη (30/4) αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση-τίτλος της Super League.

Σε πολλούς μπορεί να μην λέει πολλά το όνομα του Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ, αλλά έχει έρθει ξανά για αγώνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για τον πρώτο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Άρη (2-1) για το Κύπελλο Ελλάδας τον Μάρτιο του 2020.

Τότε είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνα πως στο ημίχρονο κάποιος από την Ένωση, που δεν κατονομαζόταν, έπιασε τον βοηθό του Πορτογάλου διαιτητή από τα γεννητικά όργανα και του είπε "I am the boss" (είμαι το αφεντικό).

Ο ίδιος ο Σοάρες Ντίαζ είχε μιλήσει στον πορτογαλικό Τύπο για το συμβάν. «Να έχεις κάποιον από έναν σύλλογο, να αρπάζει έναν βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα, είναι ντροπιαστικό. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι διόλου φυσιολογικό. Δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε», είχε αναφέρει.

Πιο πρόσφατα είχε αφήσει και το... σημάδι του σε αγώνα για το Champions League ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Μάντσεστερ Σίτι, όταν δεν είχε... πετύχει τίποτα, πηγαίνοντας τρεις φορές στο VAR μέσα σε 15'!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχει και η ΑΕΚ οιωνούς τίτλου, όχι μόνο ο ΠΑΟ με Ολισαντέμπε! Εχθρικό κλίμα στη Λεωφόρο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags