Facebook Pixel Super League: Μόλις έσκασε: Αυτός ο elite θα σφυρίξει στο ματς της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-27 12:55:00

Μόλις έσκασε: Αυτός ο elite θα σφυρίξει στο ματς της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Αυτός ο elite θα σφυρίξει στο ματς της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Ένας γνώριμος elite ρέφερι θα διευθύνει το κυριακάτικο (30/4) παιχνίδι κορυφής στη Λεωφόρο. Όλοι οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Τον Πορτογάλο elite διαιτητή, Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ, όρισε η ΚΕΔ για την σπουδαία αναμέτρηση της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο, Πάουλο Σοάρες, 4ο τον Ευαγγέλου και στο VAR τους Τιάγκο Μαρτίνς, Φωτόπουλο. 

Στο παρελθόν ο Σοάρες Ντίαζ σφύριξε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (21/11/20), αλλά και το ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/20) στο Κύπελλο. 

Όσο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ορίστηκε ο επίσης γνώριμος Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγεφ από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που πριν λίγες μέρες σφύριξε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ζεϊνέλ Ζεϊνέλοφ, Ακίφ Εμιρέλι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο καμάλ Ομουντλού με τον Θ.Μωυσιάδη. 

Τέλος, το Ολυμπιακός-Βόλος θα διευθύνει ο Περράκης, με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Παπαδάκη, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Νικολαΐδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητάει με μεγάλη ελληνική ομάδα ο Πέλκας - Αποφάσισε να γυρίσει - Υπογράφει και... φεύγει από Φενέρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags