Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βαριά τιμωρία σε Κάργα για την αποβολή του με ΑΕΚ - Τον... τελειώνει ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-28 13:01:00

Βαριά τιμωρία σε Κάργα για την αποβολή του με ΑΕΚ - Τον... τελειώνει ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βαριά τιμωρία σε Κάργα για την αποβολή του με ΑΕΚ - Τον... τελειώνει ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε απολογία από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ κλήθηκε ο Γιάννης Κάργας μετά την αποβολή του στην OPAP Arena. 

Ο Κάργας «κρέμασε» την ομάδα του με το... καλημέρα της αναμέτρησης στην OPAP Arena καθώς σε μία εντελώς ακίνδυνη φάση δεδομένου πως έγινε στο κέντρο του γηπέδου και με τον αντίπαλο να μην έχει το παραμικρό πλεονέκτημα, όντας με την πλάτη στην εστία του ΠΑΟΚ, έκανε ένα ανεξήγητα σκληρό μαρκάρισμα που έφερε και την κόκκινη κάρτα.

Η κίνησή του εξόργισε τον ΠΑΟΚ, τιμωρώντας τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό με πρόστιμο.

Ο ίδιος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια αλλά δεν την γλίτωσε βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας.

Μάλιστα, το προσεχές διάστημα θα προπονείται και με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου μέχρι την απολογία του.

Ποιο το σκεπτικό της τιμωρίας του

Η αποβολή και κυρίως η ακατανόητη αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προβλημάτισαν ιδιαιτέρως τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αυτό γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει... σπαταληθεί πολύς χρόνος με ομιλίες του προπονητή για «υπευθυνότητα» και για ανάληψη ευθυνών. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία και πιο κρίσιμη στροφή της σεζόν, ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει απ΄όλους να παίζουν και για τους συμπαίκτες τους και όχι ο καθένας για τον δικό του λόγο. Και πριν από το ντέρμπι με την Ένωση, αυτό ήταν και το κύριο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια. Κρίνονται στόχοι και θα πρέπει άπαντες να αφήσουν εκτός ότι τους απασχολεί (σ.σ. είτε θέλουν νέο συμβόλαιο, είτε νιώθουν αδικημένοι) και να τα δώσουν όλα για την ομάδα.

Συνεπώς μία τέτοια απερισκεψία, όπως αυτή του Κάργα, έρχεται σε αντίθεση με τη γενικότερη φιλοσοφία και δη των τελευταιών ημερών. Από πλευράς ΠΑΟΚ θεωρήθηκε εντελώς λανθασμένο mindset από πλευράς του Έλληνα στόπερ που «κρέμασε» όλη την ομάδα. Δεν ήταν απλώς μία λάθος πάσα, ένα αυτογκόλ. Γι΄αυτό πέρα από το πρόστιμο, κρίθηκε επιβεβλημένο να αποφορτιστεί το προσεχές διάστημα, να προπονείται με την δεύτερη ομάδα και να επιστρέψει μετά την απολογία του. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags