Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θα έρθει να κάνει επιθετικό τον Ολυμπιακό - Μεταγραφές από MLS και Αυστρία - Διάδοχος του Μπιέλσα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 10:00:00

"Θα έρθει να κάνει επιθετικό τον Ολυμπιακό - Μεταγραφές από MLS και Αυστρία - Διάδοχος του Μπιέλσα"!

του Γιώργου Κτενά
"Θα έρθει να κάνει επιθετικό τον Ολυμπιακό - Μεταγραφές από MLS και Αυστρία - Διάδοχος του Μπιέλσα"!

Νέο όνομα για τον πάγκο από το κορυφαίο επίπεδο! Ποιος είναι ο προπονητής που εξετάζεται από τους Πειραιώτες, η μέχρι τώρα καριέρα του, το πέρασμά του από την Premier League και όσα προσπάθησε να κάνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
 

Το όνομα του Αμερικάνου προπονητή, Τζέσι Μαρς, επέστρεψε τα τελευταία 24ωρα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και με θητεία στο κορυφαίο επίπεδο της Αγγλίας, θα μπορούσε να αποτελέσει μια πρώτης τάξης λύση για τον πάγκο.

Ο Αμερικανός προπονητής ήταν στην Λιντς μέχρι πριν από λίγο καιρό, ενώ έχει περάσει από NY. Ρεντ Μπουλς, Σάλτσμπουργκ και Λειψία. Άρα έχει εικόνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ του αρέσει να παίζει και επιθετικά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας μιλήσει για τη θητεία του Λιντς και τι μπορεί να κάνει αν έρθει στον Ολυμπιακό.

"Άλλαξε την ομάδα του Μπιέλσα - Θα δουν επιθετικό ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό - Ποιος θα φέρει τους παίκτες"

"Είναι στο γκρουπ της Red Bull, ήταν στην Αμερική, πήγε Σάλτσμπουργκ, μετά Λειψία και έφυγε κοινή συναινέσει. Ήρθε στη Λιντς με βαρύ έργο, γιατί είχε απολυθεί ο Μπιέλσα που ήταν σαν μύθος στην ομάδα, και ήρθε για να αναλάβει την ομάδα του Μπιέλσα. Που είχε φτιαχτεί αλλιώς βέβαια και πήγε να την κάνει Σάλτσμπουργκ. Έφερε παίκτες από MLS και Αυστρία, πήγε να κάνει επιθετικό σχήμα, δεν του βγήκε τελικά κάτι καλό. Δε νομίζω ότι κατάλαβε τι χρειάζεται η ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

"Το ποδόσφαιρο που θέλουν να δουν στον Ολυμπιακό, θα το δουν. Είναι επιθετικά προσκείμενος. Αλλά θα φέρει παίκτες αυτός; Θα φέρουν οι μάνατζερ; Στη Λιντς πήρε 4-5 δικούς του, που τους ήξερε καλά. Με καλές συστάσεις, αλλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν".

Υπήρξε κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει;

"Δεν μου έκανε κάποιο κλικ, αλλά είναι και περίεργη ομάδα η Λιντς, δεν είναι εύκολη, έχει κοινά με τον Ολυμπιακό: Απαιτητικό κόσμο, γκρίνια όταν στραβώσει το πράγμα. Και δεν έφερε ποτέ χημεία στο σύνολό του".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" Καρυπίδη με Πάλμα - "Θα δώσει 5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός; - Να πει όχι ο παίκτης"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags