Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες - Τρέξιμο και κατοχή, γι’ αυτό τον ξεχώρισε ο Ρικέλμε - Θέλει φορ 16 εκατ."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 17:30:00

"Αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες - Τρέξιμο και κατοχή, γι’ αυτό τον ξεχώρισε ο Ρικέλμε - Θέλει φορ 16 εκατ."!

του Γιώργου Κτενά

Το στυλ του Αργεντινού και οι μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι. Γιατί ξεχωρίζει μέχρι τώρα ο νεαρός προπονητής στην καριέρα του, γιατί τον έχουν στη λίστα τους οι Πειραιώτες και οι μεταγραφές που θα ζητήσει εφόσον έρθει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Έναν γνώριμο των φιλάθλων στην Ελλάδα εξετάζουν οι Πειραιώτες για τη θέση του προπονητή, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνες είχε θητεία ως ποδοσφαιριστής για μια τετραετία θήτευσε σε Πιερικό (2007-10), αλλά και στον Διαγόρα (2010-11) καταγράφοντας συνολικά 85 συμμετοχές και 4 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2021 καθοδήγησε με μεγάλη επιτυχία την Τίγκρε, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε δείξει και η Μπόκα Τζούνιορς, όταν έψαχνε για προπονητή.

Το sportdog απευθύνθηκε στον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Λ. Αμερική, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τον Μαρτίνες και τον τρόπο που του αρέσει να παίζει.

"Πίεση και μπάλα στα πόδια - Θυμίζει Ματίας Αλμέιδα - Για αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός"

"Έχει αρχίσει την καριέρα του ως προπονητής από τις χαμηλές κατηγορίες και έκανε πολλή δουλειά εκεί. Η ομάδα του, η Τίγκρε, ήταν περισσότερο ανταγωνιστική από ό,τι μπορούσε να επιστρέψει η ποιότητά της", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Πώς του αρέσει να παίζει;

"Έχει έντονη πίεση, θέλει την μπάλα στα πόδια της ομάδας του, δεν πρέπει να χαθεί η μπάλα, αλλά αν αυτό συμβεί τρέχουν για να την ανακτήσουν. Παίζει έντονο ποδόσφαιρο".

Θυμίζει τον Ματίας Αλμέιδα δηλαδή;

"Ναι, Αλμέιδα θυμίζει. Επειδή είδαν τον Αλμέιδα στον Ολυμπιακό, ότι έχει διάθεση να δουλέψει και να φανεί, κατάλαβαν ότι ένας τέτοιου τύπου προπονητής ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο που ο Ρικέλμε, ως αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, ήθελε να τον φέρει στην ομάδα".

"Αυτά θα κάνει στον Ολυμπιακό - Καμία σχέση με το παθητικό ποδόσφαιρο που παίζει τώρα" - Φέρνει μαζί του επιθετικό 16 εκατ. ευρώ;

Πιστεύεις ότι ταιριάζει στον Ολυμπιακό;

"Παίρνει το 100% από τους παίκτες του, έχει ξεκάθαρο πλάνο, όπως και ο Αλμέιδα. Θέλει πολύ καλή φυσική κατάσταση και να κυνηγάς την μπάλα. Αυτό το παθητικό ποδόσφαιρο χωρίς αρχή και τέλος που παίζει ο Ολυμπιακός, δεν έχει καμία σχέση. Αλλά θα πρέπει να πάρει παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση".

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να έρθει μαζί του, αν τελικά συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό;

"Στην Τίγκρε υπάρχει ο επιθετικός Ματέο Ρετέγκι, που πρόσφατα έβγαλε και ιταλικό διαβατήριο. Φέτος έχει καλή σεζόν, είναι μόλις 23 ετών και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 16 εκατ. ευρώ. Πολύ καλή λύση αλλά δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα. Μάλλον θα πάει στην Ιταλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης - Ποιος κερδίζει πόντους για τον πάγκο - Νέα ονόματα στη λίστα! (pic-vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags