Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Βαρούχας... δικαιώνει Παναθηναϊκό - "Κόκκινη στην ΑΕΚ" - Τι είπε για το χτύπημα Μπερνάρ σε Ρότα (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 22:39:00

Ο Βαρούχας... δικαιώνει Παναθηναϊκό - "Κόκκινη στην ΑΕΚ" - Τι είπε για το χτύπημα Μπερνάρ σε Ρότα (Vid)

Sportdog Team
Ο Βαρούχας... δικαιώνει Παναθηναϊκό - "Κόκκινη στην ΑΕΚ" - Τι είπε για το χτύπημα Μπερνάρ σε Ρότα (Vid)

Ανάλυση-φωτιά από τον παλαίμαχο διαιτητή για Λεωφόρο! Σε ποιες φάσεις θεωρεί ότι οι Πράσινοι έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και τόνισε ότι ο διαιτητής απέφυγε το μεγάλο λάθος, ωστόσο παράλληλα δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για τις φάσεις που ζήτησε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί.

Ο καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ θα έπρεπε να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη τόσο για την απώθηση του Σπόραρ στο 45+5' όσο και για το φάουλ στον Ιωαννίδη στο 81'.

Κατά τα άλλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε ότι η φάση με το δοκάρι της ΑΕΚ στο 3' έχει ξεκινήσει από οφσάιντ του Γκαρσία, που δεν καταλογίστηκε, ενώ ανέλυσε πως ο Μπερνάρ θα έπρεπε να "κιτρινιστεί" στο 11' για χτύπημα στο πρόσωπο του Ρότα, που προκάλεσε τον τραυματισμό του.

Ο παλαίμαχος διαιτητής τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε πτώση του Μάγκνουσον στην αντίπαλη περιοχή (45'). Τέλος, ξεκαθάρισε ότι σωστά δεν δόθηκε φάουλ, είτε επιθετικό είτε αμυντικό, στη σφοδρή σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι μεταξύ Βίντα και Ιωαννίδη. Παράλληλα δεν πρόκειται για πέναλτι, αφού η σύγκρουση έλαβε χώρα εκτός μεγάλης περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύο κόκκινες ο Μουκουντί, πάτημα ο Τσούμπερ - Προστάτευσε την ΑΕΚ ο διαιτητής" (Audio)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags